Sve beauty tajne popularne glumice Dženifer Lorens


celebrity-jennifer_lawrence-fashion-beauty_tips-popular-actor-actress
Upravo to je razlog da upoznamo svet beauty tajni Dženifer Lorens. Zvezda filma „The Hunger Games“ otkriva da nikada ne praktikuje dijetu i da se ne iscrpljuje napornim fizičkim treningom.

Ishrana bez dijeta, ali mudro
Krompir, hleb, kozji sir, rukola i patlidžan su neke od omiljenih namirnica zvezde, ali kada hitno mora da stvori top formu zarad uloge, Dženifer prelazi na posebnu dijetu. To uključuje:

Trening po volji, ali sa učinkom
Dženifer Lorens u filmu „The Hunger Games“ trči mnogo i savršeno puca strelom. Ipak, u isto vreme, uopšte ne izgleda mršavo. Za tu priliku je odlučila da se posveti teškim vežbama u teretani, umesto kojih je odabrala one kojima je cilj istezanje mišića i njihovo jačanje. Zahvaljujući tome, ona uopšte ne izgleda iscrpljeno, ali poseduje toniranu i sportsku formu.

U tome joj pomaže lični trener Dalton Vong. Za nju je razvio kompleks jednostavnih, ali efikasnih vežbi koje glumica izvodi sa posebnom pažljivošću.

To joj daje priliku da stalno održava dobru formu, kako je ne bi izgubila. Glumica najviše vremena posvećuje časovima joge i pilatesa koji joj pomažu da ojača leđa i bokove, kao i da održi predivan stav.

Minimalna šminka
Često možemo videti da Dženifer praktično ne koristi šminku i ne nosi haljine. Kako je rekla u jednom od svojih intervjua, radije bi provela ceo dan kod kuće, sedeći na kauču, nego što bi obukla večernju haljinu.

Na kraju, sreća i lično zadovoljstvo su najvažniji u našem životu, a Dženifer Lorens to savršeno dokazuje svojim primerom. Budući da je holivudska zvezda prve klase, uopšte ne teži da udovolji zahtevima modernim trendovima i ponaša se onako kako smatra da je prikladno.
cosmopolitan.rs

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!