Što će najviše opustiti koji horoskopski znak?


horoskop-zabava-horoskopski_znakovi-astrologija
Nekada ni sami ne znamo što bismo napravili kako bismo se opustili. Srećom, tu su zvijezde, a mi vam otkrivamo kako se najbolje relaksira koji horoskopski znak.

Ovan
S obzirom na višak energije koji imate i koji morate osloboditi, ništa vas neće opustiti u tolikoj mjeri kao fizička aktivnost. Trčanje, preskakanje užeta, ili pak vježbanje plesova s TikTok-a, što više muvanja, to bolje za vas.

Bik
Najbolji put do vašeg srca je kroz vaš želudac. Opustite se uz pripremu nekog super kompliciranog jela te kasnije, naravno, uživanja u istome.

Blizanci
Za vas nema do priče. Ispuhat ćete se, a i osjećati bolje kada porazgovarate s drugima o svojim, i njehovim osjećajima, a što je ono što vam je najpotrebnije. Kada ste potišteni, zakažite razgovor sa svojim terapeutom ili dogovorite kavu s best frendicom.

Rak
Vi žudite za udobnošću, a ništa vas neće toliko opustiti kao zavlačenje u svoju ljušturu, kukuljicu, iliti pod dekicu u udobnosti vlastitog doma.

Lav
Vi ste duša zabave pa Netflix i dekica nikako nisu nešto što će vas opustiti. Radije pustite omiljeni album, plešite i pjevajte iz sveg glasa.

Djevica
Glavna predrasuda o vama kaže da ste neat freakovi, ali u ovom slučaju, to stvarno je nešto što vas maksimalno opušta. Ništa vas neće usrećiti toliko poput ležanja na svježoj posteljini i promatranja kako vam se i ostatak stana blista.

Vaga
Vi ste jedan od umjetnički najnastrojenijih znakova, a što znači da vam je potrebna ljepota u vašem okruženju da biste bili sretni. Slikanje, uživanje u glazbi ili posjet nekom kulturnom događanju najviše će vas preporoditi.

Škorpion
Ponekad previše razmišljate o prošlosti i stvarima koje ste mogli napraviti drugačije pa je od krucijalne važnosti da naučite živjeti u sadašnjosti. Meditirajte i nastojte si piuštiti sve one male stvari koje vas svakodnevno vesele.

Strijelac
Opuštanje za vas znači 3 stvari: Netflix, grickalice i boca omiljenog pića. Dok god imate sve navedeno, nemate nikakvog problema s ljenčarenjem na kauču dok se potpuno ne regenerirate.

Jarac
Vi sve u životu radite sto na sat, a zbog čega se nerijetko osjećate iscrpljeno. Baš zato je joga idealna za vas - opustit će maksimalo i vaš um i vaše tijelo i natjerati vas da usporite ritam.

Vodenjak
Nema toga što će vas dežurne dobrotvore usrećiti u tolikoj mjeri kao što je to pomaganje drugima. Volontirajte u nekoj ustanovi u vašoj blizini i vaše će srce i um biti napunjeni svim onim emocijama koje su vam toliko potrebne.

Ribe
Pripremite toplu kupku za sebe, ili vas i partnera, dodajte u priču omiljeno cvijeće, mjehuriće, eterično ulje koje najviše volite i glazbu koja vas najviše opušta.
Piše: story.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...