Pronašli smo 6 sjajnih tutorijala za talase u kosi


kosa-lokne-beauty_savjeti
Iako vam se čini da su sve te devojke na vašem Instagram feed-u sa lakoćom napravile svoje ,,beach waves“ u kosi, varate se.

Oni uopšte nisu tako jednostavni, ali mi smo pronašli 6 načina za njihovo brzo i lako usavršavanje.

Da biste dobili svoje talase u kosi iz snova potrebno je da: A) Uđete i usavršite proces sa pravim tehnikama za vaš tip kose i B) imate mnogo strpljenja.

A da bismo vam pomogli, izabrali smo 6 najboljih tutorijala i trikova za talase u kosi za početnike, uključujući i sjajan trik za noćne talase i kratku kosu. Zato, uzmite alat u ruke, pratite uputstva i pripremite se da sutra okačite fotku svoje nove frizure na Instagram.

Talasi sa ravnom peglom

Ukoliko imate gustu i dugu kosu, podelite je na dva dela. Započnite tako što ćete na kosu staviti nekoliko kapi spreja za zaštitu od toplote, a zatim grubo ispravite kosu. Ostalo vas čeka u videu ispod:

Noćni talasi

Za ovu frizuru vam treba 5 minuta vremena pre spavanja, pletenica za kosu i sprej.

Talasi sa štapićem za uvijanje

Budući da ovaj način pravljenja talasa zahteva štapiće za kovrdžanje, na pramenove prvo nanesite sprej za zaštitu od toplote.

Talasi na dugoj kosi

Pokupite kosu u visoki rep, pa onda još više ali što bliže liniji kose. Zatim zavežite gumicom i počnite sa uvijanjem.

Talasi na kratkoj kosi

Počnite tako što ćete razdvojiti kosu na dva dela. Ukoliko imate suvu kosu, lagano je navlažite bočicom sa raspršivačem punim vode i četkom za kosu.

Talasi na kosi sa ekstenzijama

Ispravite i očešljajte kosu, isprskajte sprej za zaštitu od toplote, a zatim zakačite ekstenzije počevši od potiljka prema vratu.
cosmopolitan.rs

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...