Ovaj tip traperica postao je hit proljeća


mango-traperice-boja-proljeće-pastelne_boje-moda-zara-reserved-H&M-bershka-stradivarius
Ljubiteljice dobrog jeansa napokon su došle na svoje! Naime, aktualna ponuda nikada nije bila raznovrsnija te se doima kao da smo napokon odstupili od dosad uvriježenog pravila - jedna sezona, jedne trendi traperice. Kada su traper hlače u pitanju, ove sezone sve je dozvoljeno. Slim modeli, visoki struk, balon hlače, uske nogavice... na tebi je da odabereš omiljen model i u njemu spremno zakoračiš.

Stoga, kada je izbor traperica  u pitanju trebaš odabrati one modele koji su tebi najprimamljiviji te u kojima se osjećaš kao da su tvoja druga koža. Svi ćemo priznati da je žena koja pršti od samopouzdanja ipak najveći trend koji želimo slijediti, a komad dobrih traperica uvijek nam lako može pripomoći u toj misiji. No, primjetno je kako su se ovog proljeća vodeći high street brendovi odlučili na još jedan iskorak te su u svoju ponudu uvrstili i veći broj modela traperica u boji.
Primjeri: Zara, Mango

Što se to krije u aktualnoj ponudi?
Tako aktualna ponuda donosi širok spektar krojeva, ali i boja pa umjesto klasičnih plave i crne modele možeš za promjenu odlučiti na one u žutoj, ljubičastoj ili crvenoj boji. Ipak, premda se mogu pronaći pojedinačni komadi traperica izvedenih u prethodno spomenutim bojama, primjetno je kako u novim kolekcijama ipak prevladavaju bež, ružičasti i zeleni modeli. 

1. Ružičaste
Od slim fit do balon modela, ružičasta boja ove proljetne sezone osvaja traper komade! I moramo priznati kako nemamo ništa protiv. Dapače, ružičasti traper odiše ženstvenošću i tako sjajno pristaje uz klasične bijele ili neodoljive pastel nijanse bluza i majica.
Primjeri: Mohito, House, C&A

2. Zelene
Ako ipak naginješ nešto tamnijim bojama, onda se kao sjajan zaokret i odmak od uobičajenih plavih i crnih modela nameću oni u zelenoj boji. Naše miljenice u ovom su slučaju zelene traperice cargo stil koje dokazuju kako i robusni vojnički stil može imati svoju elegantniju stranu.
Primjeri: Stradivarius, Reserved, Mohito

3. Bež
Želiš promjenu, no nisi vična jakim i upečatljivim bojama? U ovom slučaju kao as iz rukava dolaze traperice u bež izdanju. Ovisno o modelu koji odabereš, mogu biti sjajan osnovni komad za poslovne, ali i urbane kombinacije.
Primjeri: Bershka, Cropp, Sinsay

4. Isprani kolorit
Posljednje traperice koje smo izdvojile kombiniraju isprani tzv. acid uzorak s nijansama ružičaste i crvene boje. Riječ je o vrlo upečatljivoj kombinaciji za koju će se odlučiti one modno najhrabrije. No, možda je baš ovako neobičan model promjena koju trebaš u svom ormaru?
Primjeri:  H&M, Reserved, C&A
miss7.24sata.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...