Najčešće greške prilikom kupovine farmerica


Birate li udobnost ili estetiku? Većini je najvažnije da farmerice stoje odlično, zbog čega kršimo neka osnovna pravila prilikom kupovine.

1.Slepo pratimo trendove
Kad je o farmericama reč, treba se osloniti na klasiku. Eksperimentisanje sa nečim sasvim drugačijim može biti lepa promena, ali modeli koji jako odskaču, sa resama, velikim rupama, izvezenim cvećem, našivenim biserima najčešće su nosivi jednu sezonu, u najboljem slučaju dve. Držite se klasičnih modela koji laskaju figuri i u kojima se osećate odlično.



2. Nespremnost za nove stilove
Ne, ovo nije u suprotnosti onome što smo malopre rekli, da ne treba previše eksperimentisati. Čak i ako ne nasednete na svaki trend, ima novih modela na koje se isplati obratiti pažnju. Možda se iznenadite kako vam dobro stoje mom jeans ili pak vrećaste farmerice.

3. Udobnost na poslednjem mestu
Nije jedino važno da farmerice dobro izgledaju na vama dok stojite. Pokušajte sesti u njima u kabini za presvlačenje, čučnuti. Važno je da vam bude udobno u njima u svakoj pozi. Ako vam se otisak od dugmića ureže u kožu stomaka nakon dva minuta, onda to nisu farmerice u koje treba uložiti.
cosmopolitan.rs

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!