Mantra za uspeh i sreću


mantra-uspjeh-sreća-život
Vodite se ovim rečima i sreća vas neće zaobići

Ukoliko se ovako postavite u svim životnim situacijama, njegov kvalitet će se drastičn poboljšati. Da bi ste primetili promene potrebno je vreme. Posvetite narednih nekoliko meseci sebi i vodite se ovim rečenicama i videćete kako se život menja na bolje.

Prva mantra: Ja sam heroj svog života

Svaki dan sa sobom nosi nepredviđene okolnosti. Razočarenje, loše vesti ili bilo šta drugo mogu da vas zadese. Na vama je da odlučite kako ćete da odgovorite na sve to.

Ukoliko na svaki problem odgovorite rečenicom: „Ja sam heroj svog života“, podsvesti šaljete poruku da ste mentalno jaki.

Odluka da budete heroj svog života znači postaviti sebi pravo pitanje kada nastupe problemi. Zapitajte se šta možete da uradite po tom pitanju, umesto da sažaljevate sebe ili krivca tražite u nekom drugom.

Ova mantra treba da vas podseća da izbor zavisi isključivo od vas. Sreću, uspeh ili propast biramo mi sami. Možete da postgnete sve što želite, ali pre svega je potrebno pozitivno milsiti.

Mantra dva: Ja mogu sve što poželim

Usudite se da probate nove stvari. Često se plašimo da izađemo iz zone komfora iz staha koji nije osnovan, zato sebe terajte što češće da probate stvari koje ranije niste.

Ukoliko ne probate ni ne znate šta i koliko možete. Ne možete biti pisac ako ništa ne pišete, prodavac, ako ništa ne prodajete, ili plesač koji ne pleše. Nećete uspeti bez pokušaja.

Podsvest može mnogo toga. Ukoliko ih hranite poztivnim milsima, to će se odraziti na vaš život. Rođeni smo bez ograničenja i sa mogućnošću da ostvarimo sve što zacrtamo, prepreke sami stvaramo negativnim mislima.

Počnite sa uvođenjem ovih mantri u svoj život i bolji kvalitet života neće izostati.
zenskikutak.rs

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...