I ove sezone nosimo kimono


U potrazi za najboljim odjevnim komadima koje možemo dodati u svoju garderobu, uvijek ćemo posegnuti za onim jednostavnim basic modelima koje volimo nositi i koji se uvijek iznova ističu kao savršeni početak svakodnevnih kombinacija. Uz malu ljetnu haljinu, bijeli T-shirt i plave traperice, proljetna i ljetna sezona među najboljim modelima istaknule su i efektan, raskošan i prozračan ogrtač – kimono. Iako bitno odvažniji i glasniji od jednostavnih modela, kimono krasi jednaka svestranost kada je o kreiranju svakodnevnih kombinacija riječ – ali s dodatkom efektnog izgleda kojem ni ove sezone nećemo moći odoljeti.

Spoj boemske prozračnosti i istočnjačke romantike kimono je pretvorio u jedan od omiljenih proljetnih i ljetnih komada. Svake godine u različitim dužinama, bojama i uzorcima, ogrtač inspiriran estetikom i izgledom tradicionalne japanske haljine vraća se u naše ormare kao savršeni ogrtač koji će začiniti naše proljetne i ljetne kombinacije.

Od laganih materijala, obojen neutralnim ili pastelnim tonovima i nerijetko ukrašen motivima flore i faune, kimono uljepšava svaku proljetnu i ljetnu kombinaciju. Jednostavan za kombiniranje unutar proljetnog i ljetnog ormara, kimono nosi ulogu komada koji će s jednakom lakoćom i elegancijom zaogrnuti svaku kombinaciju. Od jednostavnog spoja kimona i omiljenih proljetnih basic komada, bijelog T-shirt i svijetloplavih traperica do spoja raskošnih modela zagasitih boja ukrašenih čipkom, perlama i cvjetnim motivima i elegantnih proljetnih klasika, kimono ležernim kombinacijama donosi boemski šarm i razigranost uzoraka dok i najjednostavnijem večernjem looku daje sloj mistične elegancije i suptilnog seksepila.

Najraskošnije kimono modele za novu sezonu predstavili su luksuzni modni brendovi Alice + Olivia, Etro i Rianna + Nina. Jednako privlačne i efektne, ali bitno pristupačnije modele možete pronaći u online shopu Anthropologie. Uvijek inspirirane boemskih stilom i uvijek s dozom elegancije i ženstvenosti, Anthropologie kolekcije oličenje su duha i karaktera proljetne i ljetne sezone, a kimono je uvijek jedna od modnih zvijezda njihovih kolekcija.

Najljepše modele koje već možete dodati u svoje online shopping košarice, a koje ćete obožavati nositi ovog proljeća i ljeta, izdvojili smo u nastavku!













journal.hr

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO