Ove boje za kosu hit su na Instagramu


OMBRE-BALAYAGE-FRIZURA-BOJANJE-KOSA-INSPIRACIJA
Od klasične brinete do zlatokose plavuše, donosimo nekoliko nijansi koje možete isprobati kad se otvore frizerski saloni

Nova sezona je tu, uskoro će se otvoriti frizerski saloni, što znači da napokon možemo početi razmišljati o željama s kojima ćemo doći u zakazani termin. Ako niste spremni za drastični rez, uvijek možete promijeniti boju kose i isprobati neke nove nijanse. Izdvojili smo nekoliko nijansi koje možete isprobati, nisu jako zahtjevne za održavanje, a zasigurno ćete s njima postići wow-efekt! Od brinete do zlatokose plavuše, izdvojili smo pet super nijansi kojima se možete inspirirati za mnogima omiljeno godišnje doba.

Pepeljasta brineta
Razmislite o pepeljasto smeđoj boji poznatoj kao bronde, sretnom mjestu između plavuše i brinete. Kao što se vidi na modelu Barbare Palvin - ova je boja spoj svijetlosmeđe i zagasite plave bez primjesa žutih ili crvenih nijansi. Ako imate tamno smeđu prirodu boju kose, već ste na pola puta.

Medenasti pramenovi
Kada razmišljate o boji kose koja ne zahtijeva puno posla oko održavanja, važno je uzeti u obzir kontrast boja. Vaša prirodna nijansa kose kontrastira tamnim i svijetlim pramenovima, stoga je važno odabrati pravu nijasnu, topla zlatna boja meda izgleda odlično na kosi tamnijeg korijena.

Plavi pramenovi
Suptilni žuti i zlatni tonovi bit će posebno u trendu ove sezone. Plavuše teže cijele godine imati u potpunosti plavu kosu, međutim, sve je više onih koje biraju opciju pramenova. Pramenovi koji padaju od tjemena zahtijevaju manje napora za održavanje, a učinak je i dalje sjajan.

Karamel balayage
Topla crvena i bakrena boja kose nisu nikakva novost, ali ono što donosi promjenu je način bojenja. Topli tonovi trebaju biti isprepleteni s tonovima nježne smeđo-crvene boje. Koju god prirodnu nijasnu kose imali, boja karamela kosi topao i začinjen look.

Nježni ombre
Popularna tehnika bojanja, ombré, ove će se jeseni ponovno vratiti u frizerske salone, a posebno u varijanti sa šiškama. Nježni ombre kao nadopuna prirodnoj boji kose odlično će izgledati ako s nijansiranjem krenete već od šiški. 
diva.vecernji.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...