Nesvakidašnja ljubav mačke i ježa raznježila korisnike Interneta


Ono što vam može uljepšati ovaj tmurni dan je prijateljstvo i razigranost ježa Herbeea i benglaskog mačića Audree. Njihova vlasnica Talitha Girnus iz Njemačke, stalno objavljuje informacije o njima na društvenim mrežama i vrlo su popularni.

Zapravo, njih dvoje na Instagramu imaju preko 1,8 miliona pratitelja.

Uprkos tome što je Herbee maleni jež, a Audree mačka, njih dvoje su postali nerazdvojni. Talitha ih fotografira na zadivljujućim pozadinama dok svi zajedno odlaze u predivne avanture, a njihove fotografije tjeraju vas da spaskujete kofere i putujete širom svijeta.
"Nekoliko mjeseci nakon što sam usvojila Herbee od djevojke koja ga nije mogla zadržati zbog teških alergijskih reakcija, usvojila sam Audree. Imala je tri mjeseca kad sam je dobila", kazala je Talitha.
Kazala je i kako se njih dvoje divno slažu, te da s njima može putovati bilo gdje.

"Odmah su postali prijatelji! Sada su nerazdvojni! Kamo god Herbee ode ode i Audree. Zajedno se igraju i spavaju. Noću jedu zajedno. Audree voli Herbeevu hranu više od svoje. Samo jednom je Herbee ugrizao Audree i to se nikada više nije ponovilo", kazala je vlasnica ovog neobičnog životinjskog para.


klix.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...