#JACQUEMUSATHOME: Instagram hashtag koji će vas nasmijati


Svaki dan pomno pratimo najnovije vijesti, press konferencije, brojeve i razvoj situacije u kojoj se prije mjesec dana nismo mogli ni zamisliti. Istovremeno, sada je više nego ikad prije potreban i mali predah i odmak od realnosti koji nerijetko tražimo na društvenim mrežama. Uz memove koji su preplavili Facebook i Twitter i unijeli dozu humora u našu novu svakodnevicu, Instagram je još jedna društvena mreža na kojoj milijuni njegovih korisnika traže zabavan sadržaj. Od live videa s kojima vježbamo i kuhamo do profila čije su fotografije poput virtualnog putovanja u najimpresivnije kutke na svijetu, svakodnevno scrollanje sada je poprimilo novu dimenziju.

Jedan od najzabavnijih hashtagova koje smo pronašli, a koji će nasmijati sve obožavatelje mode je #jacquemusathome.
Jacquemus je jedan od modnih brendova koji je obilježio posljednjih nekoliko godina, ostavio svoj trag u modnom svijetu, stvorio trendove koje smo obožavali i osvojio modne trendseterice. Iza brenda nalazi se francuski modni dizajner Simon Porte Jacquemus, a svaki od modela s njegovim potpisom nose prepoznatljivu estetiku koja spaja francusku nonšalanciju i suvremeni izgled. Maxi šešir, minijaturne torbe, bijela košulja i efektne haljine samo su neki od bestsellera s Jacquemus potpisom. Među njima nalazi se i cipele sa statement asimetričnom potpeticom koje su se istaknule kao omiljeni modni dodatak it djevojaka, ali i inspiracija iza #jacquemusathome hashtaga.
Osim kao dizajner iza nekih od najpoželjnijih odjevnih komada i modnih dodataka posljednjih godina, Simon Porte Jacquemus nalazi se i iza jednog od najboljih modnih Instagram profila. Savršeno osmišljen, @jacquemus je pravi izvor inspiracije i bijeg od realnosti koji sada tražimo. Prije nekoliko dana, Simon Porte Jacquemus na svojem je profilu objavio galeriju fotografija koja je oduševila njegove obožavatelje. Naziva HOME FOREVER, galerija počinje s fotografijom djeteta koje stoji na prstima kao da nosi cipele s visokom potpeticom, a prepoznatljive asimetrične Jacquemus potpetice zamijenili su limun i naranča.

Fotografija je postala instantni hit, a obožavatelji brenda neprestano objavljuju svoje verzije fotografije pod hashtagom #jacquemusathome. Neke od naših favorita izdvojili smo u nastavku, a više od tisuću fotografija možete pogledati ovdje.
journal.hr

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO