Feng šui tajna za detox doma


feng_šui-feng_shui-detox-dom-morska_so
Morska so je mineral i prikuplja se nekih od najleših i najčistijih delova sveta (okeana) a prema feng šui metodi, ona je moćan čistač vašeg doma od negativne energije.

Morska so sadrži obilje veoma značajnih minerala, poput, magnezijuma, kaclijuma, fosfora, kalijuma i natrijuma, koji imaju presudan značaj za zdravlje ljudi, jer regenerišu telo, čiste respiratorni sistem i oslobađaju nagomilane toksine iz organizma.

Feng šui stručnjaci preporučuju nekoliko načina da svoj dom očistite od negativne energije i vratite mu svežinu i balans.


Sipajte morsku so u činiju, stavite je ujutru ispod kreveta u spavaćoj sobi i ostavite da stoji do večeri. Činiju stavite na sredinu kreveta, a ne u ugao, jer ona treba da obuhvati šire energetsko polje, tvrde stručnjaci. Uveče sklonite činiju i so bacite u zemlju (baštu, travljak ispred zgrade), ne u đubre. Na taj način ćete pročistiti prostor spavaće sobe.

Kuću možete očistiti od negativne energije tako što ćete napuniti dve činije soli i rasporediti ih u severoistočni i jugozapadni deo kuće i ostaviti ih na otvorenom prostoru, ne zatvorene u neki orman ili fioku. Ova so može trajati do dva meseca, nakon čega je potrebno zameniti je.

Očistite stvari iz doma morskom vodom, tako što ćete u veću posudu/lavor sipati mlaku vodu i dodati nekoliko kašika soli. Rastvor iskoristite da obrišete površine u kuhinji, kupatilu, unutrašnjost frižidera, pločice. Takođe, mesto na kome se nakuplja mnogo negativne energije su ulazna vrata, tako da obavezno očistite i ovaj deo stana.

I telo možete pročistiti od negativne energije i toksina tako što ćete napuniti kadu, sipati dve čaše morske soli i okupati se u tom rastvoru. Kupajte se najmanje 20 minuta, kako bi so imala vremena da deluje, a zatim je isperite sa sebe.

Stručnjaci za feng šui tvrde da je prag kuće jedna od najkritičnijih zona u stanu, pa to možete rešiti tako što čete ispod otirača sipati, celom dužinom vrata, morsku so i na taj način sprečiti prodor negativne energije u vaš dom. Ovu so bi trebalo po pravilu menjati svakih mesec dana.

Morska so ima neverovatne moći, što dokazuje i primer Mrtvog mora, gde na hiljade ljudi dolaze kako bi očistili svoje telo i pospešili izlečenje mnogih bolesti. Ukoliko mislite da vaš doma poseduje nagomilanu negativnu energiju i da mu je potrebna detoksikacija, kao možda i vašem telu – morska so je pravi izbor za to!
stil.kurir.rs

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE