5 hair trendova za 2020. koje ćete poželeti odmah da isprobate


Ok, neke sačuvajte i za vreme posle karantina, toliko su dobre da vredi čekati. 
KOSA-TREND-NEGA_KOSE-BEAUTY-SAVETI
Obavili ste online kupovinu, skinuli gel lak, trepavice, počeli ste sa online treninzima ali nešto vam još uvek fali… Pomoći ćemo vam da sabere svoje misli - ono što vas muči je nova boja kose. Šiške, novi pramenovi ili pak obična messy punđa (koja sjajno izgleda na Instagram fotkama) nešto su čime možete da se pozabavite dok ste u karantinu. Na vašu sreću, mi smo ,,pročešljali” Instagram i pronašli najlepše hair trendove za 2020. godinu. Ali, obećajte nam jednu stvar - da ćete pročitati uputstvo na deklaraciji za farbu.

Tamna boja meda
Ova kremasta, medeno-plava nijansa je jedan od omiljenih hair trendova blogerki za 2020. godinu. Ide uz svaki ton kože, nosi se doslovno preko cele godine, a veoma je laka za održavanje.

Zlatni pramenovi
Ne postoji devojka kojoj ovakva frizura ne stoji. Ali, za stvaranje ove boje biće vam neophodan frizer, s toga sačuvajte ovu objavu na Instagramu za kasnije.

Srebrno-plava
Ovaj trend svoj vrhunac je doživeo još prošle godine, ali ni ovde godine ne zaostaje. Siva u kombinaciji sa plavom pružiće vam izgled ledene kraljice koja se ne plaši promena. Ekstra savet: Prilikom pranja koristite šampon za ljubičastu kosu kako bi boja ostala što svetlija.

Lila
Ova boja postala je masovni trend na Instagramu i Tik-Toku, čak su se i nečije mame osmelile da probaju ovu boju kose. Sjajna je za one koji vole da eksperimentišu, a ukoliko se odlučite za ovu nijasnu vodite računa da svake nedelje stavljate masku kako bi se tonovi održali što duže.

Demi Lovato krajevi
Savršen način da dobijete nov i svež izgled bez farbanja cele kose. Krajeve možete uviti štapićima kako biste dobili simpatičan oblik kao Demi.
cosmopolitan.rs

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!