Novac i brendovi nisu presudni: Navike koje imaju dame sa stilom


stil-brend-novac-graditi_svoj_stil-moda-dama_sa_stilom
Žena uvijek može izgledati fantastično, i to najčešće ne zavisi od količine novca kojom raspolaže. Brend odeće takođe nije bitan, jer i osoba sa takvim stvarima u svom stajlingu može izgledati nestilizovano. Ako želite da pokušate da izgradite svoj stil, pogledajte kakve navike imaju one osobe koje u redovno uspijevaju da izgledaju odlično:

1. Ne kupuju stvari koje im se plasiraju u magazinima

Niti kopiraju slijepo stil žena koje vide na internetu i 'street style' blogovima. Iako je jednostavno pregledati galerije na Pinterestu ili drugim sajtovima u potrazi za stilom, ne mora značiti da je dobra ideja obući se potpuno isto kao neka druga osoba. Sa druge strane, treba da znate da mnogi brendovi poznatim street style damama koje možemo videti na svakoj Nedelji mode poklanjaju odeću kako bi žene, koje ih pomno prate kupile te iste stvari. Naravno, to ne znači da ne možete 'prekopirati' oređeni detalj ili komad odjeće. Samo se ne preporučuju banalna 'prepisivanja'. Pogledajte u različitim radnjama odeću koja će vam se svidjeti, a koju ćete moći da kombinujete uz odjevne komade koje već imate u svom garderoberu. Važno je da u glavi imate sliku kako želite da izgledate.

2. Ne plaše se ni jedne radnje

One ulaze u svaku radnju, bilo da se u njoj prodaje skupa, jeftina, elegantna ili sportska odeća. Ona u svakoj može pronaći tačno šta joj treba, bez mnogo gubljenja vremena.

3. Znaju da se obuku prema sopstvenom stilu

Sigurno znate jednu osobu kojoj se često dešava da je pitaju za odjevni komad koji je kupila odavno. Da, možda taj komad ima puno godina ali to ne znači da ne može izgledati odlično - suština je u načinu na koji je stilizovana.

4. Uvek izgledaju drugačije od drugih

Kada sve devojke nose štikle, ona će nositi patike, farmerke ili kombinezon kada druge budu nosile haljine i tako dalje. Neke male stvari će ih uvijek činiti drugačijim od ostalih, a samim tim i stilizovanijim.

5. Shvataju da brendovi ne čine „kul“ osobu

Možda zvuči kao kliše, ali mnoge stilizovane žene koje uvijek izgledaju odlično znaju da im za to nijesu potrebne skupe tašne, majice ili haljine. One će izgledati odlično i u izblijedjeloj sivoj majici i farmerkama, samo jer su pune samopouzdanja i nije briga šta drugi misle. 
6. Nisu robovi mode

Žene sa stilom imaju svoju priču koju prate i ne zanimaju ih trendovi koji dolaze i odlaze. Računaju na bezvremene komade koje već imaju i koje samo dopunjuju s vremena na vrijeme.

7. Ne oblače se da bi ih neko drugi smatrao modernim

One se oblače zbog sebe i svog  zadovoljstva. Više od Nedjelja mode, blogova i ostalih izvora koji nameću trendove, one vole ono što jesu i svoj jedinstveni stil. Nije važno da li nosite Alexander Wang cipele, jer, ako ne znate u njima da hodate - niko vas neće smatrati osobom sa stilom.
vijesti.me

Budi najbolja verzija sebe !!!