Inspirativni savjeti Julie Roberts o starenju, njezi kože i samopouzdanju


JULIA_ROBERTS-SAVJETI-BEAUTY_SAVJETI-NJEGA_KOŽE-PROIZVODI_ZA_NJEGU_KOŽE
„Što stariji postajemo, to više shvaćamo koliko je život krhak. Mislim da je to dobra motivacija da svako jutro ustajemo iz kreveta puni elana.“ - komentirala je jednom prilikom Julia. Osim poslovno, Julia je inspirativna i kroz svoje stilske odabire, beauty odabire, kao i savjete o majčinstvu i obitelji.

Dama čiji nas je zarazni osmijeh pogledava sa malih ekrana već više desetaka godina, nedavno je za magazin Byrdie otkrila i 5 beauty savjeta o njezi kože zahvaljujući kojima izgleda svježe i odmorno i uz ubrzan svakodnevni tempo, cjelodnevna snimanja na setu, ali i brojna snimanja za magazine.

Jednostavnost s kojom pristupa svojoj beauty svakodnevici upravo je ključ za njen njegovan, prirodan i svjež izgled lica. Od činjenice da ne koristi previše proizvoda i ne izlaže se kompleksnim tretmanima za njegu svog lica do saznanja da rado pripravlja i brigu o svojoj koži i tijelu povjerava brojnim DIY proizvodima koje i mi jedva čekamo isprobati, Julia je vječna beauty inspiracija svakoj dami.

Kojim proizvodima vjeruje Julia Roberts i koje njene savjete ćete htjeti iskušati i sami, otkrijte u nastavku.

Svakodnevno korištenje preparata za zaštitu od sunca
Proizvod na koji se Julia Roberts najviše oslanja je onaj za zaštitu od sunca, bez kojeg nikada ne ide vani. Možete koristiti kremu za zaštitu od sunca ili pak sprejeve koji će biti jednako efektivni kad planirate neko vrijeme provesti u prirodi sa svojom obitelji ili prijateljima.

Uklanjanje šminke prije spavanja
Iako ima užurban raspored i tempo života, ova uspješna glumica uvijek nađe vremena u danu za uklanjanje šminke prije spavanja.

Hidratacija kao najvažniji dio beauty rutine
Bez obzira koji tip kože imate, važno je hidratizirati lice na dnevnoj bazi. To zna i Julia Roberts koja osim krema, koristi i razne serume te nikada ne preskače nahraniti svoju kožu kada veći dio dana planira provesti na putu u autu ili avionu. Uostalom, taj osjećaj koji imate kada napravite dubinsko čišćenje lica i nakon toga nahranite kožu hidratantnim proizvodima je neprocjenjiv, zar ne?
P.S. Weleda Skin Food je samo jedna od krema s bogatom hidratantnom formulom kojoj Julia Roberts vjeruje te ju ima naviku nanijeti ne samo na svoje lice, nego i na ruke i laktove.

Prirodni preparati za njegu kože, kose i noktiju
Uz djecu i užurban ritam života Julia Roberts bira jednostavnu beauty rutinu u kojoj nastoji ne komplicirati pretjerano svoje beauty tretmane. Kada je u pitanju briga o koži, ona je, kako je otkrila u intervju za Byrdie magazin, sretna kada ima samo balzam za usne i kremu za lice na sebi.
Tajna iza njenih uvijek romantičnih lokni krije se u miksu maslinovog ulja i vode kojeg nanosi na kosu, ali i na svoja stopala i nokte za dubinsku njegu. I da, za njen zarazni osmijeh smatra odgovornim sodu bikarbonu s kojom ponekad opere svoje zube za bijel i neodoljiv osmijeh.

Zaljubljenost u način na koji izgledate
Julia Roberts je u raznim intervjuima istaknula kako ćete najljepše izgledati ukoliko prihvatite način na koji izgledate. Starenje će se svakako dogoditi, no vi se trebate zaljubiti u taj proces i uživati u svemu što vam nose godine. Najsimpatičnija motivacija za to vjerojatno je odgovor Julie Roberts na pitanje što misli o botoksu gdje je istaknula kako joj je ok da drugi koriste botoks ukoliko to žele, no njoj taj tretman ne odgovara i radije će se oslanjati na svoje gene te poljupce i zagrljaje svog muža za blistav izgled. 
SAVJET PLUS:
Ako se želite osjećati poletno motivirano i samopouzdano, uz par kapljica parfema ili mirisne vodice za tijelo sa drvenastim i ne previše slatkim tonovima, koje rado koristi i Julia Roberts, ne možete pogriješiti.

Piše: bonjour.ba

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO