3 modela torbica koje su kao stvorene za sve kombinacije



Dolaskom proljetnih dana, jedna od prvih asocijacija definitivno je lepršavost, fluidnost, ali i nježni uzorci u vidu cvijeća, točkica ili šarmantnih geometrijskih linija. Ipak, osim spomenutih detalja, ponekad se više volimo okrenuti nešto upečatljivijem izgledu koji će bez imalo razmišljanja izdvajati iz mase i zanimljivim te nadasve drugačijim outfitima privlačiti baš svu pažnju.

Premda se kalendarski i dalje nalazimo u zimskom periodu godine, visoke temperature ove godine 'prizvale' su proljetno vrijeme nešto ranije. Tanja odjeća, bezbroj mogućnosti kombiniranja, ali i stylish detalji glavne su zvijezde proljetnih outfita, stoga je pravi trenutak da naglasak stavite na atraktivne i funkcionalne kombinacije koje će oduševiti baš sve. Kao što smo i spomenuli, osim klasičnih proljetnih kombinacija u kojima glavnu riječ vode pastelne boje i zaigrani uzorci, poznata domaća influencerica i jedna od predvodnica urbanog stila, Karla Zelić, pokazala je svoje viđenje proljeća i to nekim poprilično upečatljivim kombinacijama. Ona prva koja nam je zapela za oko zapravo je zanimljiv spoj casual odjeće koja je odličan izbor za dnevne kombinacije jer objedinjuje udobnost i funkcionalnost.


Naravno, baš svakoj kombinaciji potrebni su detalji, a Karla je akcentirala jednostavnu mini torbicu bijele boje koju možete pronaći u Deichmann ponudi i to u sklopu nove Kendall + Kylie kolekcije. Premda je spomenuti model češći u večernjim kombinacijama, one dnevne također su vrlo dobar poligon za sinergiju dnevnog i večernjeg looka, stoga volite li klasiku s pomakom, ova kombinacija će se pokazati kao pun pogodak.


S druge strane, neonske boje predstavljaju apsolutnu dominaciju u kojoj god se kombinaciji nalazile, a pridodamo li tome i bezvremensku crnu, stylish outfit s nešto drugačijim modnim prizvukom sigurno neće izostati. Kao što smo spomenuli, neon je upečatljiv, stoga svakako predlažemo da se u ostatku kombinacije zadržite na zagasitim nijansama koje će dopustiti neonskim bojama da dominiraju.


Naravno, budući da i dalje pažnju polažemo na funkcionalnost i praktičnost, torbica oko struka je model koji garantira sve od navedenog, a jednako se dobro kombinira u dnevnim i večernjim izdanjima. Ako ste u potrazi upravo za jednom takvom, dobra vijest je što Deichmann u svojoj ponudi ima najnoviju Kendall + Kylie kolekciju torbica koje su se pokazale kao nepogrješiv i omiljeni odabir svake urbane stylish djevojke.



Nastavimo li s neonskim bojama, ruksak u spomenutoj nijansi upotpunjen životinjskim uzorkom je svestran, praktičan i must have model koji objedinjuje sve što tražimo u torbi. Istovremeno iznimno trendi, praktičan i jednostavan, ovaj model odlično se kombinira sa sportskim outfitima, ali i onim nešto elegantnijim, a Karla nam je pokazala svoju viziju upečatljive dnevne kombinacije koja uključuje all black komade s naglaskom na lakirani baloner. U all black kombinaciju neonski ruksak sa životinjskim uzorkom sjajno se uklopio, a želite li ipak u potpunosti ostati vjerni crnoj boji, Kendall + Kylie kolekcija nudi i jednobojni model koji također izgleda sjajno.

Nova Kendall + Kylie kolekcija torbica koju možete pronaći u Deichmann ponudi doista je zanimljiva, posebna i upečatljiva, stoga želite li kreirati stylinge koji će se izdvajati od ostalih, svakako zavirite u ponudu za koju smo sigurni da će zadovoljiti i one najzahtjevnije!

fashion.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!