25 prijedloga za proljetni makeover vašeg balkona


Prve zrake sunca i prognoza koja donosi vijesti o toplim danima dovoljan su motiv da već danas počnemo istraživati koje biljke posaditi na balkon i kako urediti sjedeću garnituru.

Srećom, inspiracije za to nikada ne manjka na Pinterestu koji nam je i ovaj put poslužio kao platforma za skupljanje odličnih ideja koje smo rado izdvojili i za vas.

Pored praktičnih savjeta kako maksimalno iskoristiti maleni balkon, preko boho uređenja radi kojeg želimo da je ljeto sutra pa sve do trikova kako neke komade namještaja učiniti multifunkcionalnima, u nastavku ćete otkriti sjajna eksterijer rješenja.

Odmah ćemo vam otkriti kako ćete se tijekom proljetnih dana sa drvenim paletama igrati kao sa slagalicama. Upravo ćete uz pomoć njih, jastuka i spužvi presvučenih u izdržljivu tkaninu kreirati neodoljive, boho i udobne sjedalice za vaš balkon. 
Također, tko kaže da za njihaljku trebate veliko dvorište i travnjak, kada omiljeni dodatak za odmaranje možete dodati i u postavu vašeg balkona?

A ukoliko se brinete kako realizirati zanimljive eksterijer priče na malim balkonima, nema toga što par lampica, svijeća i jastuka ne može popraviti. Uzmite u obzir i viseće stolice i stol koji mogu biti mjesto na kojemu ćete doručkovati ujutro ili ispijati kavu poslijepodne na suncu.

Plus, jesmo spomenuli da uz pomoć stalaže na više etaža možete kreirati i mini vrt na vašem balkonu kao i riznicu vaših začina, cvijeća i ukrasnog bilja?

Za više inspiracije kako urediti svoj balkon za nadolazeća proljetna lijena poslijepodneva, prelistajte dalje.























Piše: bonjour.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...