Sarah Jessica Parker novom kolekcijom cipela odala počast Carrie Bradshaw


Sarah_Jessica_Parker-Carrie_Bradshaw-sex_i_grad-sex_and_the_city-moda-fashion-shoes-cipele-Christian_Louboutin-glumica-dizajner-louboutinke
Sarah Jessica Parker još uvijek živi svoj lik Carrie Bradshaw koji je utjelovila u seriji Seks i grad, što je potvrdila svojom kolekcijom cipela.

Njezina najnovija linija oduševila je mnoge, ali i potaknula nostalgiju za legendarnom serijom u kojoj su cipele koje je glumica nosila često bile glavne zvijezde epizode.

U suradnji s Instagram profilom Every outfit on Sex and the City, Parker je osmislila par sandala od kojih je jedna žute, a druga ružičaste boje.
Različite je cipele Parker nosila u seriji i time pokrenula jedan tada potpuno novi trend. Iako je par koji je nosila u seriji bio onaj s potpisom Christiana Louboutina, glumica i dizajnerica je sada omogućila svima da “prošetaju u cipelama Carrie Bradshaw” s obzirom na to da je njezin brend znatno povoljniji od luksuznih louboutinki.

Ova je vijest oduševila mnoge njezine pratitelje koji su odmah pohrlili kupiti ove cipele. Inače, njihova je cijena 385 dolara.
zene.ba

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO