Ovo su 3 najinteligentnija horoskopska znaka: Jeste li među njima?


horoskop-astrologija
Inteligencija je mentalna karakteristika koja se odnosi na sposobnost učenja i prilagođavanja na nove situacije, razumevanje i korišćenje apstraktnih pojmova.

Naravno da horoskop ne određuje nužno i inteligenciju čoveka, brojna testiranja IQ-a mogu da pruže uvid u generalnu inteligenciju s obzirom na prosečni rezultat za svaki horoskopski znak.

Vodolija
Ovaj horoskopski znak je veoma inteligentan, što potvrđuje i činjenica da je među njima veliki broj proslavljenih genijalaca.

Testove inteligencije prođu kao od šale, imaju talenat drugačijeg i originalnog pristupa problemima i odličnu koncentraciju. Što su inteligentniji, to su skloniji i emocionalnoj nestabilnosti.

Blizanci
Blizanci su veoma bistri, a za razliku od drugih znakova odlikuje ih brzina razmišljanja, kao i bistrina s kojom dolaze do rešenja problema bez preterane muke.

Imaju odličnu sposobnost učenja i savladavanja novih stvari, ali im to koristi samo ako su sposobni da se posvete nečemu.

Jarac
Pripadnici ovog znaka poseduju tzv. praktičnu inteligenciju koja ih tera na više u svemu, pa tako i u znanju. Imaju zavidnu memoriju koja im omogućuje da pamte i najbanalnije stvari koje im uvek koriste. Osim toga, odlično primenjuju stečeno znanje, te nikad ne zaboravljaju ono što su jednom savladali.
stil.kurir.rs

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!