6 najboljih maski za jako oštećenu kosu


oštečena kosa,suva kosa,kratka kosa, njega kose, kosa, njega, masna kosa, kosa trendovi, kovrčava kosa,maska za kosu,garnier,panten,revlon
Neočekivani dolazak toplog vremena poprilično nas je iznenadio. Tako smo svu toplu odjeću odgodili barem na neko vrijeme te započeli svoje uživanje u upijanju baš svake zrake sunca, no ono u čemu baš ne uživamo jest izgled naše kose, koju je pod hitno potrebno vratiti u život!

Stanje naše kose zimi bude poprilično zanemareno i to zato što smo iznjedrili vrlo kreativne načine prikrivanja njezinog izgleda. Oštećenu i suhu kosu najčešće skrivamo ispod tople kape, kao i kosu koju je teško stilizirati jednostavno zavežemo u nespretnu punđu. Koliko god su nam ovi 'trikovi' pomogli da prikrijemo njezino stvarno stanje, istovremeno su nanosili štetu zbog stalnog statičkog elektriciteta, trenja i vezanja koje potiče pucanje kose. Suhi zrak u domovima koji je uvjetovan grijanjem kao i dodatno isušivanje svakim našim upotrebljavanjem sušila za kosu utjecali su da je kosa beživotna, suha i oštećena.

Upravo iz navedenih razloga nije naodmet uvrstiti u svoju njegu masku za kosu s nutritivnim svojstvima i blagotvornim sastojcima koji će duboko nahraniti i obnoviti kosu od korijena do vrha. Nakon pranja kose hranjivim šamponom aplicirajte nešto manju dozu maske i dobro ju utrljajte u vlasište pa sve do vrhova. Pričekajte minimalno tri minute kako bi se maska dobro upila u vlasi, a njezino djelovanje možete poboljšati tako da omotate ručnik oko kose kako bi maska bila na toplome. U nastavku smo izdvojili najbolje maske za kosu različitog cjenovnog ranga, stoga smo sigurni da će svatko pronaći idealnu za sebe! 
Garnier Fructis Hair Food Maska za suhu kosu, Ziaja Cocoa Butter Maska za kosu

Pantene Repair&Protect maska za kosu, Revlon Professional Uniq One Superior maska za kosu

Garnier Botanic Therapy Maska za obnovu veoma oštećene kose, Le Petit Marseillais Karite i med maska za kosu
fashion.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...