Ispijanje dvije čaše tople vode dnevno ima pozitivan utjecaj na organizam


water-jail-circulation-aging-weight loss-gubitak_kilograma-sleep-pain
Dokazano je da pijenje tople vode na prazan želudac ima mnogobrojne pozitivne učinke na zdravlje. Voda je najvažnije piće za ljude i trebali biste piti barem osam čaša vode dnevno, s tim da bi vam prva i zadnja trebala biti topla voda za bolje zdravlje, kako piše msn.com.

1. Zaustavlja zatvore

Zatvori su česti problemi želuca koji nastaju zbog nedostatka vode, a pijenje tople vode zaustavit će nastanak zatvora i probavnih smetnji.

2. Pospješuje cirkulaciju krvi

Topla voda odstranit će iz vašeg sustava sve naslage masnoće. Također će izbaciti sve štetne i toksične tvari, čime će se poboljšati cirkulacija krvi.

3. Pomaže u gubitku kilograma

Topla voda povisuje tjelesnu temperaturu i brzinu vašeg metabolizma, što dovodi do bržeg sagorijevanja kalorija i gubitka kilograma. Za još brže rezultate možete u toplu vodu staviti malo limunovog soka. Limun kontrolira glad, što znači da ćete manje jesti.

4. Zaustavlja prerano starenje

Štetne i toksične tvari u tijelu su zapravo uzrok bržeg starenja, a i zbog njih ste više skloni raznim bolestima i prehladama. Topla voda izbacuje štetne tvari iz tijela i oporavlja kožne stanice.

5. Bolje spavate

Pijenje tople vode prije spavanja smirit će vam živce i potpuno vas opustiti. Tako ćete lakše zaspati i bolje spavati, bez buđenja usred noći. Ujutro kad se probudite, osjećat ćete se svježe i odmorno.

6. Smanjuje bolove

Topla voda smanjuje menstruacijske bolove i bolove u mišićima. Također smanjuje broj grčeva i pomaže kod bolova u želucu općenito.
ljepotaizdravlje.hr

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!