Drugu godinu zaredom ovo je žena kojoj se svijet najviše divi


Prema anketi koju je provela tvrtka Gallup, žena kojoj se svijet najviše divio u 2019. godini je bivša prva dama SAD-a Michelle Obama.

Kako prenosi InStyle, 1025 nasumično odabranih Amerikanaca trebalo je imenovati bilo koju osobu na svijetu kojoj se najviše dive, a Michelle je s 10 posto glasova uzela pobjedu, i to drugu godinu zaredom prema istoj anketi.

Na drugom se mjestu našla njezina nasljednica Melania Trump s pet posto glasova, a treće mjesto su podijelile Oprah Winfrey i mlada klimatska aktivistica Greta Thunberg.

Za gospođu Obamu 2019. godina bila je zbilja posebna, a osim po osvajanju ove laskave titule, pamtit će je i po uspjehu svoje rasprodane autobiografske knjige Becoming, dokumentarcu koji je producirala sa svojim suprugom, odlasku mlađe kćeri na fakultet... Svoje najbolje trenutke u minuloj godini Michelle je izdvojila i u kolažu koji je objavila na Instagramu.
index.hr

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO