Ženski vodič za doček Nove godine: Kako se obući u najluđoj noći i šta izbjeći


Dočekati Novu godinu najbolje je u udobnoj, ali lijepoj odjeći u kojoj ćete se osjećati dobro. Možda već znate šta želite obući u novogodišnjoj noći, međutim, najiščekivanija noć u godini zaslužuje i posebnu pripremu

Možda je to vaš kombinezon ili klasičan izbor koji se sastoji od hlača i vaše omiljene majice. Iako će sve što nosite bez sumnje uspjeti, ako se zaista želite dojmiti, treba se pridržavati nekoliko specifičnih pravila stila koja će vam pomoći da se istaknete na najbolji mogući način.

Stručnjaci su stoga otkrili nekoliko trikova koji će vam pomoći da ne pogriješite.
Oni napominju da je vrlo važno da budete jedinstveni u vrijeme praznika kada svi imaju tendenciju da se pridržavaju iste stilske formule.

Cipele s platformom za udobnost također su veoma važne, jer ne želite da vas cijelu noć bole noge i da zaboravite na slavlje. Pogrešno je kada žene žele uz sjajnu haljinu nositi i puno nakira, sjajnu šminku, što cjelokupnom stajlingu daje pretjeran dojam. Ukoliko je haljina sa šljokicama vaš izbor, nakit treba biti vrlo jednostavan.

Hlače sa šljokicama su, smatraju stručnjaci, lijepa alternativa uskim i kratkim haljinama.

Savršenu frizuru započnite pravom njegom. Ošišajte oštećene vrhove i suhu kosu i osjećat ćete se puno bolje. Nahranite kosu uljem za sjaj nakon pranja.

Kada je riječ o šminkanju, "smokey eyes" su uvijek veliki trend za bilo koju zabavu. "Smokey eyes" možete napraviti i sa smeđim, zlatnim i crvenkastim sjenilima. Uz to nosite neutralan ruž za usne.

Mnoge se djevojke odlučuju i na jednostavan, a upečatljiv tuš za oči. U tom slučaju možete naglasiti i usne.
klix.ba

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!