Komadi iz Reserved ponude za savršen novogodišnji outfit


Govorimo li o novogodišnjem outfitu, jedna od glavnih ideja kojom se vodimo definitivno je glamur i elegancija prožeta trendi elementima koji savršeno zaokružuju cijelu modnu priču. Bez obzira na temperature i zimsko razdoblje u kojem se nalazimo, novogodišnji odabir može koketirati s laganim odjevnim predmetima koji će zasigurno pomoći u kreiranju nezaboravne kombinacije u kojoj ćete se osjećati poput filmske zvijezde.

Kada bismo morali odabrati onaj jedan dan u godini u kojem želimo izgledati najbolje moguće, to bi bez imalo razmišljanja bila Nova godina. Naime, fine svilene ili baršunaste teksture, mnoštvo glittera i šljokica kao i posebnih krojeva ono je što karakterizira odjevni odabir koji će privlačiti svu pažnju. High street brendovi iz sezone u sezonu neprestano nas uveseljavaju ponudom dostojnom one dizajnerske, a Reserved se je istaknuo kao brend koji njeguje posebnu estetsku notu.

Elegancija, decentan, ali upečatljiv izgled neki su od glavnih dizajnerskih postulata kojima se Reserved povodi, a nikako se ne smije zanemariti niti aspekt funkcionalnosti, odnosno nosivosti određenih komada i u drugim prilikama. 




Odabir s kojim je teško pogriješiti su haljine jer odabirom spomenutog komada u svega nekoliko trenutaka riješili ste cijeli problem kombiniranja jer sve što vam je još potrebno su cipele s potpeticom i detalji. S druge strane, volite li se ipak poigrati predlažemo da se upustite u kombiniranje suknji i neodoljivih bluza ili topova. Komad koji garantira udobnost definitivno su hlače, stoga stavljate li funkcionalnost na prvo mjesto, ovaj odabir svakako uzmite u obzir. Prilikom slaganja novogodišnje kombinacije svakako vodite računa da se u odjeći koju ste odabrali osjećate ugodno jer samo tako ona će u potpuniti doći do izražaja te istaknuti ono najbolje. Budući da je Reserved ponuda i više nego sjajna, ne preostaje vam ništa drugo nego da u istu temeljito zavirite i nabavite oni komade koje najbolje pristaju vašoj osobnosti i stilu.









journal.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...