Horoskop za pun Mjesec u znaku Blizanaca: Kakvo upozorenje kosmos šalje vašem znaku Zodijaka (12. decembar 2019.)


horoskop-pun_mjesec-blizanci
Pun Mjesec u Blizancima je nervozan i nestrpljiv. Potrebno je prilagoditi se i strpljenjem pobjediti eventualne poteškoće. Mesec će biti aspektovan s Neptunom što će biti izvrsno za samospoznaju, meditaciju i kreativnost. Slijedi prognoza po znakovima!

Stvaraju se gužve na sve stane, pristiže puno informacija, važnih i manje važnih… Treba sada biti pažljiv i dobro otvoriti uši da nam nešto bitno ne promakne.

Pojedine osobe će, usprkos svemu, pronaći mjesto za mir. Mnogi će se intenzivno družiti i razmjenjivati važne životne priče i savjete. Naravno da će biti i zabave i smijeha, ali i ozbiljnih savjeta od osoba koje poštujete. Mjesec će biti aspektovan s Neptunom što će biti dobro za samospoznaju, meditaciju i neku novoprobuđenu kreativnu zanimaciju. Pojedine osobe mogu imati proročanske snove ili će primiti razne poruke preko snova. Ovaj pun Mjesec može donijeti dobre transakcije s inostranstvom, odnosno kvalitetne poslove i dogovore sa strancima. Generalno gledano, potrebno je malo se prilagoditi i strpljenjem prevazići izazovne situacije i probleme.

OVAN

Vama se ovaj pun Mjesec događa u trećem polju komunikacije, kraćih putovanja, papira, dogovora, porodice i komšija. Budite oprezni šta pričate jer ste po prirodi brzopleti, a ovaj Mjesec u Blizancima je nervozan i nestrpljiv. Poslovni pregovori su u toku i narednih dana.

BIK

Kod vas se ovaj pun Mjesec događa u drugom polju finansija i materijalnih dobara. Moguće su vijesti o novčanom dobitku ili ako ste u nekim pregovorima za prodaju ili kupovinu, možete imati težeg sagovornika. Ali ni vi niste laki i ne popuštate pa je izvjesno da dođe do dogovora.

BLIZANAC

Kod vas se ovaj pun Mjesec odvija u prvoj kući pa će biti javnih nastupa ili planiranja za Novu godinu. Moguća je dilema oko nekih odnosa. Ipak ne nasjedajte na neke priče. Pojedini Blizanci mogu imati nekih problema sa zakonom ili kaznama u saobraćaju. Gužva i nervoza je neizbežna.

RAK

Kod vas se ovaj pun Mjesec događa u dvanaestom polju psihe i tajni pa se mogu događati iznenadne spletke ili prepirke na poslu. Moguć je iznenadni izliv emocija koje će vas preplaviti, sve ono što ste potiskivali duži vremenski period. Odmarajte se i obratite pažnju na vaše zdravlje.

LAV

Vama se ovaj pun Mjesec događa u jedanaestoj kući prijatelja, planova, očekivanja i penzije. Mnogi Lavovi mogu imati poslovni uspjeh i ako vam je neko pomogao da uspijete – nagradite ga. Pojedini Lavovi mogu započeti ljubavnu vezu!

DJEVICA

Vama se ovaj pun Mjesec događa u desetom polju karijere i jednog roditelja. Iako su nervoza i haos prisutni na poslu, poslije uloženog truda slijedi nagrada. Pojedine Djevice mogu nešto bitno kupovati – automobil, nekretninu.

VAGA

Vama se ovaj pun Mjesec događa u devetom polju dalekih putovanja, više filozofije, mudrosti i učenja. Bitno je da iz sebe iznesete svoja mišljenja i da ih ne držite u sebi. Pojedine Vage mogu doživjeti i neka neprijatna iznenađenja. Otvoreno je neko putovanje pa ga ne izbjegavajte.

ŠKORPIJA

Vama se ovaj pun Mjesec događa u osmoj kući koja je vezana za transformaciju, nasljedstvo i novac od partnera. Moguće je da dobijete novac koji očekujete ili neko povećanje plate. Pojedine osobe mogu dobiti pozitivan odgovor za zaposlenje. Moguće su neke avanture.

STRIJELAC

Kod vas se ovaj pun Mjesec događa u vašem sedmom polju partnerskih odnosa i tu možete očekivati puno aktivnosti. Moguće su neke sudske ili zakonske procedure, a s partnerom neka natezanja i nesporazumi. Obratite pažnju na zakonska prava.

JARAC

Kod vas se ovaj pun Mjesec događa u šestom polju svakodnevnog života, posla i zdravlja. Mnogi Jarci sada treba da rade sve što je po propisu jer ako nešto skrivate, sada to može biti otkriveno. Možda i vi saznate nešto što se od vas tajilo.

VODOLIJA

Vama se ovaj pun Mjesec događa u petom polju ljubavi, djece, zabave i sporta. Mnoge prilike dolaze preko ljubavi i prijatelja, dok se neki novi planovi i želje mogu sada ostvariti. Moguća su nova poznanstva, ali pazite da vas neko ne prevari u poslu.

RIBE

Vama se ovaj pun Mjesec događa u četvrtoj kući jednog roditelja, kuće i porodice. Čuvate se prevare, posebno kada su u pitanju posao, kupovina ili prodaja. Mnoge Ribe mogu dobiti poruke preko snova. Meditacija je sada pravi lijek za vas.
haber.ba

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!

Nema komentara:

Objavi komentar