Zašto je dobro imati jednog Jarca kraj sebe?


Ako mu se svidite, neće vam to priznati. Posvetiće vam svoju pažnju i vreme, a kupiće vas dobrim savetom, konstruktivnim predlogom, zanimljivom idejom ili informacijom. Njegove reči koštaju. Kada jednom doprete do njega, imate odanog prijatelja za čitav život.

Pre svega, rekla bih, ako niste imali priliku upoznati jednog Jarca, oprez. Ta se rogata bića znaju itekako uvući pod kožu. Zaintrigiraće vas svojom hladnokrvnošću, zatvorenošću, dok oni u tom trenutku ispituju vas.

To su one osobe koje su uvek okružene s mnogo ljudi, a najviše sede pri kraju, nalakćeni i osluškuju sve oko sebe. Tek se ponekad odluče počastiti vas s nekom šalom, anegdotom ili zanimljivošću, čime neprimetno preuzimaju pozornicu uživajući u centru pažnje bez lažne skromnosti. Možda ne pričaju mnogo o sebi, ali komplimenata nikad dosta jednom Jarcu.

Ako mu se svidite, neće vam to priznati. Posvetiće vam svoju pažnju i vreme, a kupiće vas dobrim savetom, konstruktivnim predlogom, zanimljivom idejom ili informacijom. Njihove reči koštaju.

Ako Jarac nešto želi, kao na primer popeti se na stenu, ne usudite se stati mu na put. Ako vas ne može srušiti, naći će način da vas zaobiđe. Popeće se samo iz čiste radoznalosti, jer ko zna šta se nalazi na vrhu. Stići će tamo gde je naumio, bilo to sad ili kada svi zaborave za postojanje cilja. Jer što više truda ulože, veća i sjajnija nagrada ih čeka.

Jarčevi hodaju čvrsto na zemlji. Veruju u ono što vide, u ono što su sami stvorili i u materijalnu sigurnost. Sve što ima, deli s porodicom, koja ima veliku i važnu ulogu u njegovom životu. Kada jednom doprete do njega, imate odanog prijatelja za čitav život.

Ako ga izdate ili povredite neće vam se svetiti. Biće opet tu, da vas gleda kako karma čini svoje i da kaže “rekao sam ti”. On nikad ne ostaje dužan i pamti sve.

Jarac vam neće pričati o ljubavi. Neće pričati o osećajima. Neće plakati pred vama. Emocije ne zna kontrolisati pa ih krije ispod debelog sloja leda, kao što peperimint bombon čuva čokoladno punjenje. Pozvaće vas na večeru i iznenaditi kulinarskim sposobnostima. Pokritće vas dok spavate. Probuditi da ne zakasnite. Napraviće vam ljuljačku u dvorištu.

Uzgojiće vašu omiljenu voćku i doneti vam. Ubrati vaš omiljeni cvet. S puta doneti vreću vaših najdražih bombona. Kupiti vam bicikl, telefon najnovije tehnologije. Popraviti bilo kakav kvar. Pokvariti pa popraviti. Bez da tražite, bit će tu da pomogne baš kad vam najviše treba, a uvek će znati kako.

Možda niste te sreće da se nađete okruženi osobama rođenim u ovom znaku kao ja, ali vam želim od srca da im date šansu, povežete se bar s jednim i uverite o čemu pričam.
zenskikutak.rs

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO