Jedna od najpopularnijih nijansi ruževa za dnevne prigode koja svima pristaje


U svakodnevnim prigodama poput odlaska na posao ili sređivanja raznih obveza, uglavnom ćemo posegnuti neutralnijim ruževima. 


Kada su u pitanju zagasite nijanse, među najpopularnijim dnevnim ruževima definitivno su različite varijante tamnoružičastih nijansi, a to je još jednom potvrdilo i istraživanje brenda Estee Lauder.

Slavni beauty brend anketirao je žene u Australiji, Francuskoj, Njemačkoj, Indiji, Japanu, Koreji, Rusiji, Južnofričkog Republici, Velikoj Britaniji i SAD-u. Na temelju prikupljenih podataka ustanovili su da je njihova najpopularnija i najprodavanija nijansa ruža ona pod nazivom Rebellious Rose. 
ruz-Estee_Lauder-Pure_Color_Envy-Rebellious_Rose
Estee Lauder Pure Color Envy (Rebellious Rose)
U pitanju je duboka tamnoružičasta nijansa iz njihove linije ruževa Pure Color Envy.

Rebellious Rose bila je najprodavanija nijansa u devet od 10 anketiranih zemalja. U Južnoafričkoj Republici bila je na trećem mjestu, kazala je predstavnica brenda za stranicu Who What Wear.

Popularnost ruža ne čudi s obzirom na njegovu svevremensku i svestranu nijansu koja je primjerena za baš sve dnevne prigode i svima pristaje. Ako ste i vi u potrazi za sličnom nijansom, u galeriji razgledajte slične ruževe koje smo pronašli za vas. 
ruz_Chanel_rouge-Allure-Enigmatique
Chanel Rouge Allure (Enigmatique)
 zadovoljna.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE

Nema komentara:

Objavi komentar