Franka Batelić predstavila spot “Sve dok sanjaš”: Ovo je najposebnija pjesma do sada


Hrvatska pjevačica Franka Batelić predstavila je video za novi singl “Sve dok sanjaš”. Priča je to o krugu života gledana očima majke koja je u spotu prikazana kroz četiri godišnja doba.

“Za mene najposebnija pjesma do sada. Kad sam prvi put kod Branimira u studiju čula prve taktove klavira, imala sam isti osjećaj kao kad sam čula ‘S tobom’. Znala sam da je ta pjesma moja, da su te note baš mene pronašle. Priznajem, jedna sam od onih trudnica koje žele taj dio sebe zadržati dalje od svih, jer je to za mene najprivatniji, najemotivniji i najosjetljiviji period života. Ali toliko sam sretna što smo nas dvoje snimili ovaj spot i što će nam zauvijek ostati kao uspomena na najljepše trenutke. Stihovi i melodija u kojim se mogu pronaći svi koji vole”, rekla je Franka.

Spot za ovu pjesmu sniman je u Logarskoj dolini u Sloveniji. Muziku i aranžman potpisuje Branimir Mihaljević, a tekst Nenad Ninčević. Režiju spota potpisuju Sandra Mihaljević i Igor Ivanović. Inače, ovo je drugi spot koji je Franka snimila u drugom stanju.
zene.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...