Veliki modni trend za nadolazeću jesen: model je preplavio sve trgovine

Sredina je kolovoza i nevjerojatno je vruće, ali trgovine su već preplavile jesenske kolekcije. Naravno, jesen je nezamisliva bez čizama, a trendovima nadolazeće jeseni vlada jedan poseban model - kaubojke.

Omiljeni komad mnogim trendsetericama, kaubojske čizme mogu se pronaći u raznim bojama i veličinama, pa i one s niskim i visokim sarama. A mi obožavamo i to što ih možemo nositi i u različitim kombinacijama! Osim što su idealne za jesenske dane, u njima možeš prošetati već i sad.

U ljetnim mjesecima više nije neobično nositi čizmice, a to ni ne čudi jer pristaju i romantičnim i opasnijim outfitima.

Idealne su tako i za maksi romantičnu haljinu, ali i za casual varijantu s kratkim hlačicama. Ako je dan ili večer malo hladnija - eksperimentiraj!

Možemo ih kombinirati i s raznim detaljima, a njihov ipak nesvakidašnji izgled daje im posebnu draž i svaki look učini zanimljivijim. U trgovinama smo pronašle hrpu modela i ne možemo odlučiti koje nam se više sviđaju.  

View this post on Instagram

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on
Klasične crne, možda u crvenoj boji ili one sa životinjskim uzorkom - ma isfurale bismo ih sve.

Crna ili smeđa boja ili možda oboje?

Osim klasičnih modela crne ili smeđe boje, odnosno od brušene kože i to s niskom sarom tu si i modeli s visokom koje jedva čekamo kombinirati s haljinicama u ranu jesen.

 Modeli s malo nižom sarom i elegantnim potpeticama jako nam se sviđaju, a kad još k tome dodamo i žarku boju poput crvene, jesenske kiše zvuče baš divno, zar ne?

Ipak, posebno su nam za oko zapeli modeli s uzorcima poput onog zmijskog. A crno-bijela kombinacija uglavnom i bude najefektnija za koji se god outfit odlučile!

miss7.24sata.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!