Ovaj čaj uspješno topi masnoću na trbuhu


Jesi li ikada čula za oolong čaj? Naime, osim što je vrlo ukusan, ovaj kineski čaj – što je odnedavno i znanstveno dokazano – pomaže pri mršavljenju. Oolong čaj je mješavina zelenog i crnog čaja te se tradicionalno uzgaja na vrućem suncu. Znanstvenici sa Sveučilišta Shenyang Pharmaceutical u Kini istraživali su učinak oolong čaja na naslage tjelesnih masnoća te su otkrili da topi masnoću na trbuhu.
Fenomenalan učinak oolong čaja
Ispitanici su za potrebe istraživanja šest tjedana – uz normalnu prehranu – svakodnevno pili osam grama oolong čaja. Rezultati su bili zadivljujući: čak 70 posto osoba koji su bili pretili izgubili su više od kilograma tjelesne težine. a čak 22 posto od tih osoba izgubilo je više od tri kilograma tjelesne težine!

Naime, čaj potiče izmjenu tvari u organizmu te brzo i učinkovito djeluje na topljenje masnoće. Rezultati jednog drugog istraživanja  pokazali su da ljudi koji svakodnevno piju oolong čaj samo čajem potroše do 281 kcal dnevno!
miss7.24sata.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...