Erotične osobine horoskopskih znakova

Svaki horoskopski znak ima neku svoju osobito privlačnu erotsku notu. Otkrivamo koliko je seksepilan tvoj zvjezdani znak

Baš je seksepil nešto za čime žude svi muškarci. Međutim, kad se sve zbroji i oduzme, ispada da je seksepil nešto što nije vezano za izgled, nego nešto na prvi pogled netipično – a opet uzbuđuje muškarce. Donosimo što je „mala tajna“ svakog horoskopskog znaka. 

Ovan: strast
Rođeni u znaku ovna su samostalni i impulzivni – što obično dolazi u kompletu s tvrdoglavošću. Zbog toga nas osobe rođene u znaku ovna brzo uvuku u svoj vrtlog te nas vrte oko malog prsta svojim neodoljivim šarmom i duhom. 

Bik: uspjeh 
Bikovi su rođeni vođe, teže optimalizaciji i zadovoljavaju se samo najboljim. A pošto je uspjeh sam po sebi seksi, ovaj horoskopski znak je zbog svoje uspješnosti i ambicioznosti jako visoko na ljestvici seksepila. Bikovi su majstori za brinuti se o nekome, znaju što je dobar ukus i cijene luksuz, a partnera razmaze od glave do pete. 

Blizanci: mudrost
Blizance svi vole slušati jer su sjajni govornici i pripovjedači. Što je veće njihovo iskustvo, toliko više fasciniraju sve oko sebe. Nažalost, ovaj zvjezdani znak naginje i muljanju, pa često izvrće činjenice. Njihova hirovitost u isto je vrijeme privlačna i opasna.

Rak: nepredvidljivost 
Rakovi su totalno nepredvidljivi. Kolebaju se između slobode i privrženosti, hladnoće i emotivnosti, srdačnosti i distance. Upravo ta nepredvidljivost čini ih toliko privlačnima drugima. 

Lav: šarm  Lavovi su pravi šarmeri i osvajaju naša srca munjevitom brzinom. Njegova energija, zajedno s toplinom, čini ih simpatičnima – ali i egoistima željnima pažnje – jer konstantno traže priznanje, ljubav i pohvalu. 

Djevica: inteligencija
Tko želi intelektualne rasprave, treba izlaziti s djevicom. Osobe rođene u tom znaku su orijentirane na rješenje problema i pedantni su. Te kognitivne prednosti često, nažalost, prelaze u nerealnost. Zbog toga su kod njih emocije i realan život često u sukobu. Ali, djevice će sve dati za ljubav i spadaju među najvjernije horoskopske znakove. 

Vaga: senzibilnost 
Osobe rođene u znaku vage nisu samo dubokoumne, nego su i pune razumijevanja te senzibilne. Doduše, nekome će se otvoriti tek nakon nekog vremena, ali kad netko dobije njeno povjerenje, držat će se te osobe. Vage rado predaju kontrolu drugima te se dobro osjećaju s dominantnim osobama. Kad je riječ o problemima ili osjećajima, pravi su spasitelji u nuždi. 

Škorpion: mračna mističnost
Škorpioni imaju tamnu, skrivenu, drsku stranu – a to ih čini fascinantnim osobama. Sa škorpionima se može doživjeti puno uspona i padova. Te osobe su ekstremi i majstori zavođenja. 

Strijelac: dobrota 
Strijelci preplavljuju druge ljubavlju i sklonošću. Srce im je na jeziku i vole se otvoriti drugima. Iskrenost i vjernost najvažnije su za rođene u ovom znaku – ako to netko iskoristi na loš način, mora računati s posljedicama, jer rođeni u znaku strijelca nisu skloni opraštanju. 

Jarac: smirenost 
Jarci isijavaju nevjerojatan unutarnji mir, strpljivi su i ostaju vjerni svojim principima. Nažalost, skloni su zatvorenosti te rado druge drže na ledu prije nego im povjeruju. 

Vodenjak: osebujnost
Vodenjaci su nevjerojatno šarmantni, a nisu toga ni svjesni. Često je razlog tome nedostatak samopouzdanja. 

Ribe: fleksibilnost 
Osobe rođene u znaku ribe sjajne su u krevetu, a odlikuje ih još i spontanost. Čvrsto vjeruju svojim osjećajima pa ponekad djeluju  malo naivno. Međutim, ne smije se brkati njihova naivnost s bezazlenošću – jer ribe su itekako drske i neće nikome ostati dužne.

miss7.24sata.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...