Kako da nosite belu košulju i izgledate stajliš


Bela košulja je najbolja za dane kada "nemate šta da obučete". Upravo tada vas ona može spasiti, jer ovaj dragoceni odevni komad se može nositi na bezbroj načina.
Možda ste zaboravili na klasičnu belu košulju koja danima stoji u vašem ormaru? Sada je pravo vreme da je izvučete i hrabro ponesete. 
Ona je savršen komad koji možete upariti skoro sa svim stilovima i stvarima (poput male crne haljine ili boyfriend jeansa).
Zato smo rešili da vam predstavimo najbolje načine za kombinovanje:

Košulja uvučena u midi suknju

Uvek ste se pitali šta podrazumeva kežual poslovni look? Upravo ovo. Košulju uvucite ovlaš u suknju, da deluje što prirodnije. 
Kao deo monohromatskog looka
Da li ste znali da bela + bela mogu šokantno suziti vašu figuru? 
Košulja sa maramom u jarkoj boji
Dva klasična komada zajedno predstavljaju trendi duo. U zavisnosti od modela, maramu možete vezati na čvor, na stranu ili je ostaviri da lagano leprša oko vaših uvojaka. 
4 Košulja uvučena u šorts sa dubljim strukom
Koušulju uvucite u ležeran šorts dubokog struka i obavezno dodajte statement kaiš. Na ovaj način ćete postići kežual look koji možete nositi u svim prilikama.
Sa boyfriend jeansom i statement aksesoarima
Ako volite gradski chic, najbolje je da klasičnu košulju iskombinujete sa iscepanim jeansom, statement tobom i nakitom. 
Ispod prsluka ili haljine
Predstavljamo vam još jedan poslovni outfit. Iskombinujte belu košulju sa prslukom u jarkoj, kontrasnoj boji. 


Izvor: elle.rs

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...