3 vežbe koje sprečavaju opuštanje grudi

Push-up grudnjaci nisu vaša jedina opcija da zaustavite ovo. “Razvoj mišića ispod grudi će poboljšati izgled vaših grudi i učiniti ih da izgledaju veće,” objašnjava Džen Komas Kek, sertifikovani trener.
ThinkstockPhotos-506433802
Ove vežbe vam mogu pomoći da povećate vaše grudi na prirodan način. Vežbe su specijalno dizajnirane od strane Džen Komas Kek. “Radite vežbe za grudi iz različitih uglova sa odgovarajućom težinom koja će stimulisati i razviti mišiće. Ove vežbe mogu stvoriti lep oblik grudi. Ključ za izradu ovog plana je efikasan i lak: Pobrinite se da odaberete odgovarajuću težinu tegova.
Dok radite vežbe potrebno je da poslednja dva ponavljanja radite tako da vam ponestaje snage. Važno je da se mišići opterete težim tegovima da bi se rast mišića održao,” objašnjava Džen.


Foto: Guliver/Thinkstock
Potisak sa jednoručnim tegovima

Potisnite tegove prema gore i sredini dok vam ruke ne budu potpuno opružene sa tegovima vertikalno iznad grudi. Kontrolisano spustite tegove pored grudi dok ne osetite blago istezanje u mišićima grudi i ramena, pa ponovite potisak. Do 10 ponavljanja.


Foto: Guliver/Thinkstock
Sklekovi

Zauzmite položaj za sklekove, na sve četiri i postavite dlanove malo šire od ramena. Spojite stopala. Vaše telo bi trebalo da bude u ravnoj liniji. Spuštajte svoje telo dok vam grudi skoro dodiruju pod, napravite malu pauzu, a zatim gurnite do početne pozicije. Do 10 ponavljanja.
Kosi benč pres
Sedite na klupi koja je postavljena sa niskim nagibom. Noge treba da budu na podu. Dlanovi okrenuti ka napred. Uzmite teg u svaku ruku i držite ih iznad ramena dok su laktovi blago savijeni. Polako spuštajte tegove dole dok su laktovi u ravni sa grudima, pauzirajte, a zatim gurajte tegove natrag ka plafonu. Izdišite dok podižete tegove, a udišite polako dok ih spuštate. Do 10 ponavljanja.

Izvor: lepotaizdravlje.rs

BUDITE U KORAK S TRENDOVIMA - Journal de Luxe novostima nastoji vaš život učiniti bogatijim i maštovitijim jer #MItoTAKO