Ovo su tipovi muškaraca koje žene moraju imati barem jednom u životu

zlocesti.muskarac-600x400
Koliko vam je vremena potrebno da nekoga upoznate?
Nema pravila. Ali neke tipove ljudi jednostavno možete odmah “pročitati”. Isto tako postoje određeni tipovi muškaraca koje gotovo svaka žena jednostavno “mora imati” barem jednom u svom životu.
Evo koji su ….

“Zločesti dečko”
Žene na njih jednostavno stalno padaju i jednostavno ih je uočiti. Najčešće imaju tetovaže, glasni su u društvu, imaju zanimljive priče o svojim nepodopštinama iz djetinjstva, a stanarinu mu plaćaju – roditelji.
“Bilder”
On je zaljubljenik u teretanu i ne može ni pomisliti da jedan dan izbjegne trening. U ovakvoj vezi vas je troje: vi, on i teretana!
“Kao brat”
On je duhovit, dobar i zgodan. I cijelo se vrijeme pitate: Je li on možda vaš brat?
“Pijanica”
Na početku vas privlači taj njegov bunt, roc`n`roll stil, ali kada shvatite da je pijan na rođendanu vaše bake, svjesni ste da ima problem. Jede nešto usput, a njegov dom se teško može nazvati: domom.
Stariji
On ima pokoju sijedu, zna što želi u životu. I što neće. Posebno je karizmatičan i privukao vas je njegov seksipil. Ipak, postoji razlog zašto je u svojim godinama još uvijek sam.

Izvor: http://jasamzena.info/

BUDITE U KORAK S TRENDOVIMA - Journal de Luxe novostima nastoji vaš život učiniti bogatijim i maštovitijim jer #MItoTAKO