5 frizura koje ćemo nositi u 2016.

Stiže nam veliki update! Novi hairstyle trendovi su tu pred nama, te je sada pravo vreme da pronađete frizuru za sebe i osmelite se na veliku promenu!
Nova godina, novi početak i naravno nova frizura! Spremili smo za vas 5 slatkih frizura koje će osvežiti vaš izgled i nema nijednog izgovora da u 2016. godini ne isprobate bar jednu od novih trendi frizuru.
Šiške, asimetrični pramenovi i blagi talasi u kosi su i dalje aktuelni što govori da će se i dalje zadržati prirodan, razbarušen look u svetu hairstylea. Iskreno, mi to najviše i volimo!
Predstavljamo vam 5 frizura koje ćemo nositi u 2016!

Šiške

Pune, retke, nestašne...sigurni smo da ćete i ove godine videti toliko različitih. Najlakši način da promenite frizuru, a ne skratite mnogo kose je da ošišate šiške. Da li će vam dobro stajati to ne možemo da tvrdimo sa sigurnošču, ali predlažemo da ove 2016. godine skratite duge šiške, pa u slučaju da vam se ne sviđaju jednostavno ih stavite sa strane.

Prirodni talasi

Kao i prethodne godine, prirodni uvojci, lepršava i nestašna kosa neće izaći iz mode. Zaboravite na presu ili fen za kosu, dozvolite svojoj kosi da se prirodno suši i podari vam najlepše talase. Zamolite frizera da vas ošiša stepenasto ili na duži paž kako bi vaša tekstura došla do izražaja.
Paž na francuski način
Iako je lob (duži paž) zavladao prethodnom godinom, u 2016. većina frizura biće inspisana dvadesetim godinama, a to znači da ćemo imati prilike da uživamo u ekstremno kratkom pažu. Budite u ovoj godini prava Parižanka sa modernom kratkom frizurom.
Stepenasto ošišana kosa
Za dame koje ne žele da se odreknu svoje duge kose imamo sjajan predlog kako da u novoj godini osveže svoj izgled. Zamolite frizera da vas ošiša stepenasto kako bi vaša frizura poprimila prirodniji izgled.

Elegantni lob

Lob nas definitivno neće napustiti ni u 2016. godini, ali na nama je da ga osvežimo i malo eksperimentišemo. Ova sjajna frizura koja stoji skoro svima ima toliko varijateta, a ove godine frizeri preporučuju manje stepene i razdeljak na jednoj strani koji deluje elegantno i prikladno za sve prilike.

Izvor: elle.rs

BUDITE U KORAK S TRENDOVIMA - Journal de Luxe novostima nastoji vaš život učiniti bogatijim i maštovitijim jer #MItoTAKO