24 načina da nosite beli kaput ove zime

Kaputi su neophodna stavka tokom zime i definitivno treba da osvežite vašu odeću jednim modernim kaputom.

Većinu vremena nećete skinuti kaput, što znači da odeća koju ćete nositi ispod nije toliko bitna tokom hladnih zimskih dana.
Kada govorimo o kaputima mogućnosti su beskrajne. Možete izabrati kaput u zagasitim bojama, ali da li ste ikada sanjarile o tome da nosite beli kaput tokom zime?

Možda beli kaput nije najbolja opcija kada je na ulicama blato i loše vreme, ali modne blogerke se ne plaše lošeg vremena i smelo se suprostavljaju kiši i snegu u kaputima u najsvetlijim nijansama.
Beli kaput može izgledati glamurozno ukoliko ga kombinujete sa čizmama sa leopard dezenom i modnim dodacima u braon tonovima. Takođe beli kaput možete nositi sa trendi bojama, kao što su bordo, siva, crna i drugim bojama koje volite da nosite. Beli kaput možete stilizovati sa elegantnom ili kežual odećom. Elegantna odeća upotpunjena belim kaputom izgledaće vrlo posebno za svečane i posebne prilike.

Beli kaput odlično funkcioniše sa crnom bluzom i pantalonama, podjednako dobro kao sa vašim omiljenim pocepanim farmerkama i velikim džemperima. Dodajte kožnu torbu i fedora šešir i ovu kombinaciju možete nositi u svakoj prilici.

Izvor: zenskimagazin.rs

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...