Mama iz Beograda o kojoj bruji ceo svet: Nećete verovati šta radi sa sinom!

Dok njen tromesečni sinčić spava, Marta Rojnič njegov krevet pretvara u mesto velikih pustolovina

Marta Rojnič uz pomoć posteljine, peškira i svoje mašte pretvara krevet svog sina Marka u najzanimljivije mesto na svetu.

Ta mama iz Beograda svojim maštovitim i predivnim kreacijama je osvojila ceo svet, a brojni svetski mediji raspisali su se o njoj.

Dok njen tromesečni sinčić spava, Rojnič njegov krevet pretvara u mesto velikih pustolovina.


Tako je Marko do sada proživeo, a da toga nije ni svestan, niz avantura – jahao je jednoroga, leteo s pticama, bio je na Mesecu.


Markove pustolovine

Marti se ideja javila kada je jednog dana posmatrala svog sina dok spava i pitala se šta sanja. I tu joj je proradila mašta, a danas joj je treba svega 15-ak minuta da običan krevet pretvori u najveselije i najluđe mesto na svetu.


Najvažnije je da Marko tokom celog tog procesa mirno spava.


"Ljudi misle da je život beba samo jedenje, kupanje i spavanje, ali oni su zapravo mali, ali tihi avanturisti. Njihove avanture ne mogu da prođu neopaženo, odlučila sam da ih sve snimim", otkrila je Marta The Mirror-u.


A Markove pustolovine izrađene su od čaršava, ćebadi, šalova, dečije odeće i pelena. Nakon što sve postavi, mama se popne na merdevine i iz ptičije perspektive fotografiše čarobne prizore i svog sinčića kako sanja.

Izvor: http://stil.kurir.rs/Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...