5 modela crnih hlača koje morate imati5 modela crnih hlača koje morate imati (FOTO)
Crne hlače uvijek su siguran izbor i s njima ne možete pogriješiti. Ali, nisu sve crne hlače jednake. I njih treba birati zavisno od prilike za koju ih oblačite.Skinny farmerice
Crne skinny farmerice možete obući u mnogim casual, ali i manje formalnim prilikama. Nosite ih svakodnevno, vikendom, za večernje izlaske... Kombinujte ih uz vrtoglavo visoke potpetice, patike, bajkerske čizme ili baletanke. U njima ćete izgledati odlično na subotnjoj kavi, ali i u večernjem izlasku. Ni jedan ženski ormar ne bi smio biti manjkav za ovaj odličan odjevni komad!
Klasične hlače 'na crtu'
Klasične crne hlače od štofa nezobilazan su dio ženske garderobe. Uz dobru košulju ili finu bluzu ove su hlače siguran izbor za svaki poslovni sastanak, razgovor za posao ili kakvu drugu poslovnu priliku. Nosite ih uz muške modele obuće, primjerice ravne oksfordice, ili klasične cipele na petu. Investirajte u kvalitetan model koji ćete nositi nekoliko sezona!
Kožne hlače
Bile od prave ili umjetne kože, ove će hlače podići svaku odjevnu kombinaciju. Već sezonama su u trendu uske kožne hlače, ali otkako se vratila inspiracija sedamdesetima u modu, sve češće na ulicama, ali i u trgovinama susrećemo 'flare' kožne hlače. Za modele od prave kože moraćete izdvojiti i nekolikmo stotina maraka.
Tajice
Odavno su tajice izašle iz prostora za vježbanje i ušle u svakodnevno odijevanje, a odavno su prestale biti i komad koji se nosi ispod nečega. Danas su tajice svuda oko nas. Naša preporuka je ipak da ih nosite u slobodno vrijeme ili za večernje izlaske. A onda birajte komad koji se ističu detaljima, uzorkom ili materijalom kako ne biste izgledale kao da ste upravo došle s treninga.
Hlače za večernji izlazak
U dobrom modelu crnih hlača zablistati možete i na crvenom tepihu. Kako bi ostavile utisak birajte materijale koje nije uobičajeno nositi svakodnevno - svilene ili satenske komade. Ili pažnju privucite bogatim modelima palazzo hlača. Raskošan uzorak ili prozirni dijelovi takođe doprinose svečanom efektu. Uz visoke potpetice i malenu torbicu utisak će biti fantastičan!

Izvor: http://www.nezavisne.com/

BUDITE U KORAK S TRENDOVIMA - Journal de Luxe novostima nastoji vaš život učiniti bogatijim i maštovitijim jer #MItoTAKO