Iskoristite tekilu za njegu vaše kože i kose

Ne mislimo da ćete izgledati fantastično nakon ludog provoda s bezbrojnim margaritama, ali da li ste znali da tekilu možete iskoristiti za njegu svoje kože i kose?

KOSA:

Tekila odlično uklanja rezultate vlage iz kose (sitne kovrče i kosa koja leti) i pomaže da ona izgleda ravno i sjajno. Nakon pranja, isperite kosu s malo tekile, bit će zaglađena i sjajna.

KOŽA LICA:

Takođe, tekila uklanja masnoću i prljavštinu sa kože zahvaljujući alkoholu koji sadrži, pa može poslužiti i umjesto losiona protiv prištića i mitisera. Nanesite je nakon čišćenja šminke, uz pomoć blazinice ali je nikako ne stavljajte na područje oko očiju.

KOŽA TIJELA:

Leah Crump iz slavnog Ocean Pearl Spa centra u San Diegu svojim klijentima predlaže da tekilom njeguju kožu, i to uz kućni piling koji je sama osmislila.

Ovom prilikom donosimo Vam recept:

ü  1 velika žlica šećera
ü  1 velika žlica morske soli
ü  1 velika žlica kokosova ulja
ü  1 velika žlica tekile
ü  nekoliko kapi bademova ulja
ü  nekoliko kapi esencijalnog ulja od ruže


Sve dobro promiješajte i tom smjesom dobro istrljajte tijelo svakih sedam dana. Vaša koža će blistati i biti nježna na dodir.

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...