Eteričnim uljima izliječite HPV

Genitalna HPV infekcija, spolno je prenosiva bolest, uzrokovana humanim papiloma virusom. Obuhvata grupu od 100 tipova virusa, a više od 30 ih je prenosivo spolnim putem. U većini slučajeva ne pojavljuju se nikakvi simptomi te će infekcija proći sama od sebe. Organizam je jednostavno uspije pobijediti sam.

 Oni koji predstavljaju opasnost od razvoja karcinoma vrata maternice su tzv. tipovi visokog rizika i papa-test uspješno razotkrije značajnije abnormalnosti tkiva. Drugi tipovi niskog rizika uzrokuju pojavu genitalnih bradavica, ali ne predstavljaju opasnost kao skupina visokorizičnih.

Stres i pušenje slabe naš imunitet te time potiču razvoj virusa i sprečavaju tijelo da pobjedi HPV.
Istraživanjima je  otkrveno pogoršanje stanja papa-testa kod žena koje su se nalazile u stresnom životnom razdoblju, dok je stanje bilo bolje kod onih koje su se sa stresom nosile bezbrižnije i imale optimističniji stav.

Veoma je važno ići na redovne ginekološke preglede i ponašati se odgovorno, a ukoliko vam se na papa-testu otkriju abnormalnosti uzrokovane HPV-om, nemojte zbog osjećaja srama zanemariti stanje, jer morate imati na umu da je veliki broj djevojaka u dobi 18 do 25 godina došlo u dodir s virusom, ali 30 % će od tih razviti infekciju, veliku ulogu u tome posjeduje naš imunosni sustav.ginekolog

Eterična ulja su pokazala odlične rezultate u smanjenu CIN-a, kao i potpunom izlječenju. Recepti su temeljeni na dugoj tradiciji pomnog istraživanja i pripremanja eteričnih ulja u ljekovite pripravke.

Pomnim doziranjem te miješanjem sljedećih ulja rezultat je pobjeda nad humanim papiloma virusom.

Eukaliptus:

Najvažnije eterično ulje protiv infekcije. Sadrži visok postotak monoterpena, monoterpenskih aldehida i ketona koji snažno djeluju na sve virusne infekcije.

Eterično ulje niaulija kemotipa cineol:

Pokazao je pozitivno djelovanje čak i na virus HIV-a, posjeduje snažni antivirusni učinak zbog sadržaja monoterpenola.

Eterično ulje cimetovca:

Ima iznimno antivirusno djelovanje, također djeluje na povećanje proizvodnje imunoglobulina A koji štiti sluznicu.

Čajevac:

Jako poznat za korištenje kod intimnih problema. Snažno djeluje na imunosni sustav, a sama praksa je dokazala da se većina bakterijskih i virusnih infekcija može uspješno tretirati ovim uljem.

Klinčićevac:


Izrazito antibakterijsko i antivirusno djelovanje, stimulira organizam te je ujedno i blagi anestetik. Ukoliko imate problema s herpesom, upotrijebite ovo ulje za brže povlačenje infekcije.

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...