Trening od 4 minute koji topi 600 kalorija i pogađa kritične tačke!

Vežbe Džima Sareta namenjene su svima, a naročito onima koji veći deo dana presede

Za najefikasniji trening nije vam potrebna teretana, sprave i posebna oprema, već samo 4 minuta i dobra volja!

Reč je o planu vežbanja popularnog američkog fitnes instruktora Džima Sareta, namenjenom svima, a pre svega onima koji veći deo dana provode sedeći i praktikuju vrlo malo fizičkih aktivnosti.
"Ako sve uradite pravilno, za ta četiri minuta istopićete 600 kalorija! A zamislite kada biste ih radili svaki dan? Vaše telo bi za vrlo kratko vreme postalo savršeno. Sati provedeni na spravama u teretani su samo za one kojižele da im se vidi svaki mišić", ističe Džim.
Njegov plan vežbanja sastoji se od intezivna 4 minuta kombinacije snage i kondicije:
Minut skokova sa dizanjem ruku, minut čučnjeva, minut sklekova i minut iskoraka. Svaku vežbu treba uraditi u seriji od 10 ponavljanja.
Ukoliko imate problema sa izvođenjem sklekova, Saret savetuje da napravite modifikaciju - odguravajte telo od zida, umesto od poda.
Veoma je važno da vam telo bude u pravilnom položaju, naročito kičma i kolena, a trebalo bi i da uradite kratke vežbe istezanja i zagrevanja, kako ne bi došlo do povreda i istezanja tetiva i mišića. Za početak radite ovaj trening samo jednom, a kada malo uđete u kondiciju, možete ponoviti i po nekoliko puta.
Pogledajte video i počnite već danas!

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...