Koji je vaš dan u tjednu?

Svaki znak horoskopa ima vladajući planet, no jednako tako imaju i dani u tjednu, pa provjerite koji dan najviše odgovara vašem znaku

Ponedjeljak - Mjesec
Prvi radni dan u tjednu odličan je za kontakte svih vrsta, od obiteljskih preko društvenih do poslovnih, a uz to trebamo slušati svoje osjećaje - Mjesec na njih ima vrlo snažan utjecaj.
Utorak - Mars
Drugi radni dan tjedna daje nam dodatnu snagu, odličan je za započinjanje novih stvari i rješavanje problema. No, kako je Mars ratoboran, lako se može upasti u svađu.

Srijeda - Merkur
Srijedom vlada planet komunikacije Merkur, što ga čini sjajnim danom za komunikaciju svih vrsta, od maila do razgovora i poruka, no jednako tako dobro ide i učenje, pisanje, čitanje i intelektualni poslovi.
Četvrtak - Jupiter
Najveća planeta pomaže u rješavanju najvećih problema, pa imajte to na umu kad birate kojim ćete se danom uhvatiti u koštac s njima.
Petak - Venera
Planeta ljubavi vlada zadnjim radnim danom u tjednu, što vam vjerojatno govori sve što trebate znati o petku ...
Subota - Saturn
Saturn će vas natjerati da subotom usporite tempo i obratite pažnju na stvari koje ste propustili napraviti preko tjedna, jer sprječava da stvari izmaknu kontroli.
Nedjelja - Sunce
Iskoristite nedjelju za dobre stvari, budite velikodušni i ljubazni prema drugima, jednostavno, bolja osoba.

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...