I više nego dobri razlozi zašto biste se trebali seksati ujutro

Buđenje uz napaljenog partnera je definitivno bolje od buđenja iritantnom budilicom. Ako vam to nije dovoljan razlog da se češće upuštate u jutarnji seks, onda vam prenosimo još nekoliko boljih.

Dobro ćete započeti danIstraživanja su pokazala da je jutarnji seks prirodni lijek protiv stresa, a blagotvorne posljedice se osjete i do sedam dana. Osim toga, seks ujutro i podiže razinu antitijela koja se bore protiv infekcija. To je kao da unosite dnevnu dozu vitamina, samo zabavnije. Uostalom, tko ne želi početi dan s orgazmom? 


Možete preskočiti odlazak u teretanuSeks ujutro je puno bolja alternativa jutarnjoj tjelovježbi. Znanstvenici su dokazali da tijekom jednog sata seksa izgubite kalorija jednako kao tijekom polusatnog trčanja. Žene, naime, u sat vremena mogu potrošiti 240 kalorija, a muškarci 180. 

Intimni trenutak

Prvi trenuci buđenja su posebni, jer nitko, osim vašeg partnera, ne zna kako izgleda, zvučite i mirišite čim se probudite. To je rijedak, intimni trenutak kojeg dijelite. Također, to je vrijeme kada ste skroz 'nagi': bez odjeće, šminke, težine dana, zubne paste i obveza. A nakon svega toga se osjećate ispunjeno. 

Možete se hvaliti na posluKada vas netko pita kako ste proveli noć, nonšalantno ćete odgovoriti da ste imali spektakularni jutarnji seks. Ako vam se netko požali da je pod stresom, savjetujte mu da se poseksa ujutro, jer tko zna bolje da to liječi stres od vas? Pitaju vas gdje ćete ići na ručak? Odgovor je očit: negdje gdje poslužuju jutarnji seks cijeli dan. 

Bolji je od kave

Svi se volimo razbuditi uz šalicu dobru, tople kave. No, niti najbolja kava na svijetu nije ravna osjećaju kojeg imate nakon seksa ujutro. Ne samo da ste i više nego budi nakon takve seanse, nego ste i odlične volje i prema svima ste ekstremno ljubazni cijeli dan. Ako postanete ovisni o jutarnjem seksu, umjesto o kavi, potpuno je razumljivo. 

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...