Fenomenalni sirup koji topi salo sa stomaka

Fenomenalni sirup koji će da vam pomogne da smanjite obim vašeg struka i da izbacite sav višak vode iz organizma. osim toga ovi odlični i blagotvorni sastojci će da poboljšaju vaš sluh, vid i pamćenje. Fenomenalni sirup od rena i đumbira je veoma delotvoran u kombinaciji sa kardio vežbama. Ako imate oslabljen imunitet i višak kilograma, sa ovim preparatom možete da ubijete dve muve sa jednim udarcem.

FENOMENALNI SIRUP ZA MRŠAVLJENJE 

 Osnovni sastojak ovog sirupa za mršavljenje su ren i đumbir. Ren se svrstava u veoma lekovito povrće, njegov svež koren možete a koristite tokom čitave godine.  Čisti organizam i ubrzava metabolizam, i zbog toga treba ga što češće jesti, a pogotovo dijabetičari, i oni koji konstantno osećaju umor. Ovo je lekovita namirnica koja je bogata kalijumom, vitaminom C, B1, B6 i magnezijumom i gvožđem.  
Đumbir pomaže kod boljeg varenja, eliminiše nadutost i eleminiše zatvor, takođe ubrzava metabolizam što je dobar preduslov za skidanje suvišnih kilograma. Takođe poboljšava i imunitet i pomaže kod detoksikacije organizma. Kombinacija đumbira i meda se već dugo koristi u tradicionalnoj medicini pogotovo u kombinaciji kao lek za mnoge bolesti kao i za mršavljenje. Med i đumbir je najbolje da uzimate sa drvenom ili plastičnom kašikom. Nikako nemojte da koristite metalnu.
Za ovaj sirup za mršavljenje biće vam potrebno :
125 g rena
3 kašike meda
4 limuna
2 cm korena đumbira
2 kašičice cimeta
Operite ren i đumbir, stavite ga u blender i izbendirajte ga. Potom mu dodajte sok od limuna koji ste iscedili i blendirajte još nekoliko minuta. Dodajte cimet i med u smešu i mutite dok se sve dobro ne izmeša. Dobijen sirup prebacite u jednu staklenu teglu, koju ste naravno pre svega ovoga sterilisali. Preporučujemo vam da uzimate ovaj sirup za
skidanje sala sa stomaka dva puta dnevno po jednu kašiku pre vežbanja ili obroka. Ovaj preparat koristite 3 nedelje, i posle toga napravite pauzu.

Journal De Luxe