7 koraka koji vas dijele od najboljeg seksa u životu

Otkrivamo vam nekoliko seksi savjeta kako da mu rasplamsate maštu i doživite najbolji seks do sada!


Zavolite svoje tijelo

Vremenom ćete shvatiti da je najbolje da zavolite svoje tijelo i svoje nedostatke pretvorite u vrline. Nemojte da naglašavate nedostatke poput prevelike zadnjice ili ljubavnih "drški", jer će to odbiti svakog muškarca, ali pokušajte da ih ne spominjete uopšte, jer ih tada najverovatnije neće ni primjetiti. 



Držite ga u neizvjesnosti

Natjerajte ga da što više čeka, jer će vas onda više osvajati i sve više željeti. Igrajte se bretelema od brushaltera, šapućite mu seksi riječi na uho i zabranite mu da vas dodirne dok mu vi to sami ne dopustite.


Neka vas samo gleda

Muškarce uzbuđuje pogled na žensko tijelo. Iskoristite adut koji imate u rukavu i napravite uzbudljivu predstavu samo za njega.



Ne zaboravite njegove erogene zone 

Muškarci, kao i mi, svakako imaju više od jedne erogene zone, na koje možda često zaboravimo. Istražite njegovo tijelo i dovedite ga do tačke usijanja. 


Recite mu šta želite u seksu

Nemojte da se libite da mu otkrijete svoje najskrivenije fantazije i savjete kako da vam podari najbolji orgazam ikada. 


Ohrabrite ga

Sama pomisao da neće moći da vas zadovolji ih plaši i užasava. Slobodno ga ohrabrite i uvjerite ga da je baš on taj koji zna i umije da vam pruži neponovljivo čulno iskustvo.



Napravite prvi korak

Iznenadite partnera tako što ćete preuzeti inicijativu i napraviti prvi korak, koji će vas, sigurni smo, odvesti do neslućenog zadovoljstva.

Journal De Luxe