Poruka dana

 

poruka-dana_motivacija_lijepe-misli_facebook_ne-srami-se_mario-žuvela_zabava_magazin_lifestyle

Ne srami se sebe! Nikada. Ne srami se svoga tijela, svojih misli, svojih sumnji i strahova. Ničega što dolazi od tebe. Ne srami se niti jednog dana svoga života koji je prošao, pa ni onih u kojima si pogriješio. Pao. Odustao. Bio si slab. Nisi imao podršku. Nije bilo ruke koja bi te povukla naprijed. Nije bilo nikog da ti kaže „možeš, vrijediš, snažan si“. Ali srami se kad izdaš prijatelja, okreneš glavu od onog u nevolji. Postaviš se da si veći od drugoga.

 

Nije život kad stalno spuštaš glavu i bježiš od prilika. Možda još ne znaš za što si stvoren ali ćeš jednog dana i to znati. Tvoje vrijeme nije samo vrijeme dok si na vrhuncu snage, zdravlja, sigurnosti. Tvoje je vrijeme sve dok dišeš. Tražiš ljepotu u svijetu oko sebe. Pružaš ruku. Daješ da se na tebe može osloniti. Zato nemoj se plašiti onoga sutra. Bit će što bude. Sve što možeš učiniti je da ti danas budeš malo bolji nego što si bio jučer. Samo to. Ništa više.

- Mario Žuvela

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...