Salma Hayek dosad neviđenim fotkama s vjenčanja i dirljivim riječima ‘ušutkala hejtere’ koji tvrde da se za supruga milijardera udala iz jednog razloga

  

Armchair-Expert_brak_Cover-Style_dax-shepard_Henri-Pinault_kritike_ljubav_novac_privatni-život_Salma-Hayek_vjenčanje_zli-jezici

Iako nikada nije bila sretnija na ljubavnom polju, zgodna Salma Hayek često se nađe na meti zlih jezika koji je optužuju da je u bračnu luku s milijarderom Françoisom-Henrijem Pinaultom uplovila isključivo zbog financijske koristi. Proslavljena glumica nije se pretjerano zamarala kritikama, no posljednjom je objavom na Instagramu odlučila ‘ušutkati hejtere’. Atraktivna Meksikanka objavila je dosad neviđene fotografije s vjenčanja i duboko emotivnim riječima dala do znanja da je u svog izabranika beskrajno zaljubljena…

 

Nagrađivana glumica Salma Hayek u sretnom je braku s bogatim biznismenom Françoisom-Henrijem Pinaultom već dugih 15 godina.

 

Iako je uz svog životnog suputnika konačno pronašla ljubavnu sreću, mnogi smatraju kako je 57-godišnja junakinja filma ‘Frida’ rekla sudbonosno ‘da’ izvršnom direktoru tvrtke Kering samo zbog njegovog bogatstva.

 

Holivudska ljepotica godinama je ignorirala kritike javnosti, no čini se kako joj je sada ‘prekipjelo’. Zgodna glumica odlučila je stati na kraj zlim jezicima, objavivši dosad neviđene fotografije sa svog najvažnijeg dana, a na dirljivu posvetu ljubavi nemoguće je ostati ravnodušan.

‘Nema riječi kojima bih objasnila blagoslov pronalaska svoje srodne duše. Za sve vas koji ste je pronašli, nikada je ne uzimajte zdravo za gotovo. Za sve vas koji niste, nikad ne odustajte. Prisjećanje na jedan od najboljih dana u mom životu’, napisala je zvijezda filma ‘Desperados’ uz fotografije sa svadbe iz 2009. godine.

 

Salma Hayek i francuski milijarder Henri Pinault zavjetovali su se na vječnu ljubav na Valentinovo 2009. godine na raskošnoj ceremoniji u gradu svjetla i ljubavi – Parizu.

Dvije godine prije nego li su ozakonili svoju vezu, slavni supružnici postali roditelji danas 16-godišnje kćeri Valentine Palome koja svakim danom sve više nalikuje svojoj majci.

 

Suprug junakinje filma ‘Frida’ iza sebe ima nekoliko propalih veza i jedan brak s Dorothée Lepère s kojom je dobio 25-godišnjeg sina Françoisa i 22-godišnju kći Mathilde.

 

Godinu dana prije nego li je osnovao obitelj sa Salmom Hayek, poduzetnik je dobio i 17-godišnjeg sina Augustina u vezi s nekadašnjim supermodelom Lindom Evangelistom, a glumica je u dobrim odnosima sa svom njegovom djecom.

(coverstyle)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...