Bahaćenje Kim Kardashian dok svijet s uživanjem gleda

 

stil_bahaćenje_snijeg_kim-kardašijan_celebrity_holivud

Kim Kardašijan je i ovaj put nadmašila sebe. Organizovala je žurku za Badnje veče, a tom prilikom je u Kaliforniju donijela snijeg. Dvorište je ukrašeno tako što je ekipa ljudi donijela žive borove i jele, postavila ih uz stazu do kuće, a okolo je svuda nanesen snijeg.

Porodica Kardašijanovih se sankala iako je napolju temperatura bila 21 stepen. Ali prije nego što su pozvali na ovu žurku sva poznata lica Holivuda, Kardašijanke su se spremale za ovaj veliki događaj.

 

Nekoliko timova šminkera, frizera, kozmetičara došlo je da bi od Kim napravili ljepoticu. To naravno nije bilo teško, a rijaliti zvijezda je prikazala izgled prije i posle glam tima.

 

Kosa bez ekstenzija, kratka i iskrzana za tren se pretvorila u gustu grivu, dok je nenašminkano lice dobilo savršen sloj pudera da bi izgledala kao porculanska lutka.

 

Ovaj put, djeca su je pratila u stopu, pa je njena kćerka Nort prošla kroz isti tretman uljepšavanja kao i njena mama. I dok Kim pretjeruje, svijet sa uživanjem i sa otvorenim ustima prati njeno bahaćenje, nijemo, u nevjerici odmahujući glavom.

 

Volimo da gledamo ono što ne možemo da imamo, šta li? 

(stil) 

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...