5 horoskopskih znakova koji se lako zaljube u pogrešnu osobu, dok ih prava ljubav čeka

 

ljubavni-horoskop_horoskopki-znakovi_ljubav_horoskop_journal_miss7_astrologija_ružičaste-naočale_MItoTAKO
Imaš osjećaj da se tvoja prijateljica uvijek zaljubi u krivoga? Ili si se i ti koji put tako opekla?

Mnogo je razloga zašto se to dogodi: neke ljubav zaslijepi, neki ne mogu odustati od veze ni kad je loša, neki sve gledaju kroz (previše) ružičaste naočale... Uglavnom, ovim znakovima se najlakše dogodi da se fokusiraju na neodgovarajućeg partnera


To je kao neka čarolija: Osjećaji divljaju, zaljubljeni smo do ušiju. Ali nikako se ne slažemo s potencijalnim partnerom. Još jedan ljubavni neuspjeh! Ako netko nema sreće u odabiru partnera, neka baci oko na svoj horoskop i zvijezde. Naime, ovih pet horoskopskih znakova pišu prave ljubavne drame i vrlo često se zaljubljuju u pogrešne ljude.

 

Rak: Uvijek vjeruju da je to ona prava ljubav

Rakovi su vrlo osjetljivi i izuzetno emotivni. Stalno traže pravu ljubav i mogu se zaljubiti gotovo svaki dan. Kad se to dogodi, rakovi često povjeruju da je to prava ljubav – čak i ako se ponovno gorko razočaraju. Rakovi imaju puno ljubavi u sebi, a čak i ako su puno puta u životu bili povrijeđeni, uvijek otvaraju svoja srca novim ljudima.

 

Škorpion: Nikad ne odustaje, unatoč logici

Kad se škorpioni zaljube u nekoga, točno znaju što žele - ili tu osobu i nikoga drugog na svijetu. Postaju vezani za tu osobu i ne dopuštaju nikakvu alternativu. Nažalost, zbog svoje nefleksibilne prirode, škorpioni često sami sebi stoje na pravom putu pa dožive promašaj. Izgube se i prekasno shvate u kakav problem su opet upali. Ali, koliko god puta njihova srca bila slomljena, njihova vjera u pravu ljubav je nepokolebljiva.

Blizanci: U mnogočemu nepostojani, u ljubavi to nisu

Osobe rođene u horoskopskom znaku blizanaca doista su nepostojani ljudi. Međutim, nakon što se odluče za neku osobu, njihova ljubav može dovesti i do samožrtvovanja – čak i ako odabranik nije onaj pravi. Blizanci će dati sve od sebe u vezi, neprestano težeći poboljšanju, stvaranju i činjenju, ali ne dobivajući uvijek nešto zauzvrat. Često se događa da blizanac završi hladno odbijen ili čak prevaren.

 

Ribe: Romantika im često pomuti vid

Ribe su beznadno romantične. Zaljubljene su češće od drugih – i, nažalost, obično u pogrešne ljude. Nakon što se odluče za nekoga, fokusiraju se samo na tu osobu. Oni rođeni u znaku riba uvijek vide dobro u ljudima. Većinu vremena završe povrijeđeni i ništa i nitko ih ne može utješiti. Unatoč svim razočarenjima, nikada ne gube vjeru u pravu ljubav.

 

Djevica: Racionalne djevice ljubav jednostavno zaslijepi

Djevice su racionalnije, ali kada je ljubav u pitanju, brzo zaborave svoje principe. Zemljani znak voli se zaljubljivati do ušiju. Jednom kada djevica to doživi, čvrsto je uvjerena da je pronašla pravu ljubav i učinit će sve što je u njenoj moći da se spoji s tom osobom. Nažalost, ne obraća pažnju na osjećaje druge osobe i prečesto dopušta da bude zaslijepljena. Nije neuobičajeno da se djevice iskorištavaju. Jednostavno im je nevjerojatno teško kontrolirati svoje emocije.

(miss)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...