Ljubav, patnja i sve tajne tragične pop princeze: Knjiga Britney Spears stigla na police!

 

Kako se prema njoj zaista ponio Justin Timberlake, zašto je došlo do sloma prilikom kojeg je obrijala glavu i kako je izgleda Disney kamp u kojem se "stvaraju" pop zvijezde u svom bestselleru otkriva jedna i jedina Britney Spears.

autobiografija_Britney-Spears_biografija_justin-timberlake_knjiga_memoari_pjevačica_The-Woman-in-Me_Žena-u-meni

Čekali ste da bestseller Britney Spears “Žena u meni” pročitate u prijevodu? Knjiga Britney Spears na hrvatskom napokon je stigla na police, a u njoj pop zvijezda otkriva sve što smo oduvijek željeli znati o njezinom životu koji je nakon velikog uspjeha krajem devedesetih i početkom dvijetisućitih bio sve samo ne glamurozan.

 

Od ljubavnih krahova do živčanog sloma i predavanja svoje slobode ocu u ruke, Britney Speras u svojim memoarima nikoga nije štedila, a sve je situacije koje je proživjela kao izvođačica, žena, supruga, majka i kći prikazala surovima i bez imalo uljepšavanja.

 “Žena u meni” nevjerojatno je dirljiva priča o slobodi, slavi, majčinstvu, opstanku, vjeri i nadi, ispripovijedana s mnogo hrabrosti.

U lipnju 2021. godine cijeli je svijet slušao kako Britney Spears govori na sudu. Ne može se poreći učinak njezinog istupa u javnosti – podijelila je sa svima svoju istinu i to je promijenilo tijek njezinog života i živote nebrojenog mnoštva ljudi.

“Žena u meni” prvi put otkriva njezino nevjerojatno putovanje – i snagu koja se krije u srži jedne od najboljih i najslavnijih pjevačica u povijesti pop-glazbe.

Napisana sa zadivljujućom iskrenošću i humorom, knjiga Britney Spears rasvjetljava trajnu snagu glazbe i ljubavi – i pokazuje koliko je važno da žena napokon ispripovijeda svoju priču, pod svojim uvjetima.

(hello)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...