Vergara pozirala bez trunke šminke u luksuznoj kadi

 

Kolumbijska glumica Sofia Vergara (51) objavila je fotografiju u nesvakidašnjem, prirodnom izdanju.

 

U opisu je napisala kako pravi planove za ‘selidbu’ luksuzne kade u svoj dom u Los Angelesu, a fanovi su pohvalili njen izgled i ‘osvježeno’ lice, bez šminke.

glumica_razvod_pariz_hotel-bulgari_sofia-vergara_selfi_Joe-Manganiello

U luksuznom hotelu Bulgari u Parizu uživala je u predahu od obaveza, a kolegica Jessica Alba odmah joj je pružila podršku u komentarima.

 

Sigurno je i da uživa u slobodi, ali je nedavno podijelila i da se treba prilagoditi na sve promjene u svom životu.

 

– Dosta stvari se promijenilo, dosta loših, ludih i dobrih stvari mi se dogodilo – rekla je i dodala kako joj je ova godina bila puna posla, ali da se ne može požaliti.

 

U julu je šokirala fanove vijestima da se razvodi od Joea Manganiella (46) nakon sedam godina braka. Dva dana nakon što su objavili da se razvode Joe je podnio zahtjev u kojem je kao razlog naveo ‘nepomirljive razlike’, a ubrzo nakon su ga uhvatili u društvu mlade glumice Caitlin O’ Conor (33), nakon čega su počela nagađanja da su njih dvoje u vezi. Vergara se posvetila poslovnim obavezama, sutkinja je u američkoj verziji ‘Supertalenta’, a iduće godine će u novoj Netflixovoj seriji glumiti narko šeficu.

– Proživjela sam dobra, dobra vremena. Uvijek ima mjesta za dobre stvari koje mogu doći – zaključila je Vergara.

(hayat)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...